Göbek deliği dışarı çıkması

Merhaba gebelik ilerledikce hobek deligim disari firtladi ince kifatelerin icinden kötü görünüyor.Bir çaresini bulan var mı ya da tek benimki mi fırtlıyor​:blush:

1 Beğeni

Hamilelikte normaldir canım merak etmeyin görüntü açısından biraz rahatsızlık verir sadece doğumdan sonra geri içeri giriyor. Benimde öyle olmuştu. Genelde hamileler hep öyle olur

1 Beğeni

Ay benim derindi göbek deliğim, artık o derinlik yok dışarı çıktı çıkacak. Korkuyorum bende.

1 Beğeni

Aynen öyle benim de

1 Beğeni

Eeee annelik kolay değil daha doğmadan başlıyor sabret o günler gelince de koca göbekle hareket edemiyor insan bende diyorum göbeğim küçükken ne güzeldi diyorum :sweat_smile::sweat_smile: ama tabi bu günler insanın çok hoşuna gidiyor cnm

1 Beğeni

Biz dün eşimle benim göbek deliğimi konuştuk resmen. Eşim gülüyor oğlum annene ne yaptın diye​:smiling_face::see_no_evil: Geçici süreç, önemli olan yavrularımız​:innocent:

Hmm ben normalde çok zayıfım ama karnım kocaman oldu hiç bir çizgi bile yok çok şaşırdım ilk zamanları kakao yağı kullanıyordum o da düzenli değil aklıma geldikçe

1 Beğeni

Fitiğa cevirmedikce sorun yokmuş. Acaba oraya gogus pedi falan kapatilamaz mi :joy:

Fıtığa çevrildiği nasıl anlaşılıyor? Ki

Yani sadece cikinti degil de Agrı ve şişlik olursa fıtık oluyormuş

1 Beğeni

Benimkide öyleydi canım malesef bi çözümünü bulamamıştım

Gidicem salı kontrole bir sorucam doktoruma , canım saol.