Merhaba hamişler Yaklaşık 2 haftadır göbek deliği ve çevresinde fazlaca ağrım oluyor, hatta dün yürümeye bile mani olacak şiddetteydi. Bu şekilde olduğunda bebek de gün boyu hareket etmiyor. Ben 26.haftamdayım, var mıdır bu durumu yaşayan veya daha önce yaşamış olan, sebebini bilen?
Bende aynı dertten muzdaribim 38 haftalık olduk salı doğum var ama göbek deligim cik dışarı çıktı ve ağrı yapıyor
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşaALLAH saglicakla bebisini kucağına alırsın Göbek deliği dışarı çıkacak diye oluyormus evet sanırım, peki bu ne zaman başladı benim daha çok var 38 e yani o zamana kadar artacak mi demek oluyor bu
Benimde oluyordu göbek fıtığından şüphelendiler sonra kabızlık ve gaz sancısı olduğunu anladık çok şükür şuan birşey yok 37 haftalık olduk bana ihmal etme mutlaka kadın doğumcun ile konuş demişlerdi sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz Allah’ın izniyle
Ay inşaALLAH benimki de gaz ve kabızlık gibi sebeplerdendir, iki hafta önce doktoruma söylemiştim ama bu kadar yoğun değildi o da büyümeden kaynaklı gibi bir şey söylemişti, bu defa çok can yakıcı oluyor daniscm ben de 1 hafta sonra nasipse, teşekkür ederim. Amin inşaALLAH tüm bebis bekleyenler sağlıkla alalım kucağımıza
Amin inşallah evet mutlaka danış benim karnımı baya bir incelemişlerdi şişlik te vardı sonra bağırsak bunlar oynama yapıyor dedi aile hekimim bana magnezi kalsine diye bir ilaç verdi beni 1 günde ishal yaptı ishal biraz zor oldu WC den çıkamadım ama ağrım falan kalmadı inşallah kabızlık ve gaz sancısıdır seninde
Amin arkadaşım cok teşekkür ederim, varolasın