Göbek büyüme sekli

Kızlar bişey sorcam 16+3 haftalık hamileyim göbeğim aşağıda gibi geliyor bana sizce öyle mi normal mi erkek olduğu icin mi acaba

4 Beğeni

Benimde böyle canım zamanla yukarı çıkar dendi ama hala öyle erkek bebek kız bebek fark ediyor diyolar

@Cansu.ylmz

3 Beğeni

Bı kaç kişiden duydum aşağıda olunca bebek beslenemiyor diye de korktum yani açıkçası

1 Beğeni

Yok be turp gibi :rofl::rofl::rofl: Bol bol yumurta peynir süt muz ceviz ye maşallahı olur

3 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet::blush:

1 Beğeni

Yumurta yiyemiyorum çok tiksindim ama diğerlerini yerimm

2 Beğeni

İlk baslarda asagidaydi benimde boyle sonra yukari cikti sonra tekrar asagi iniyo dogum yaklasinca merak etme bi kac haftaya alir seklini ayrica gayette minnos bi göbüş :smiling_face::smiling_face::heart::heart:

2 Beğeni

Ama bebeği besliyor direk canım zorla biraz farklı şekillerde deneyebilirsin yemeklerin içinde de olur menemen vs tost

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızarmış olunca faydası oluyor mu ben haslanmis yiyemiyorum

1 Beğeni

Yumurta olmazsa olmaz amaa hergun bi tane de olsa yemen lazim zorlayamiyor musun kendini

2 Beğeni

Menemen olarak kullanıyorum , normal yapıyorum yağsız ,haşlama yapıyorum, ya da haşlayıp böyle baharatla az yağda biraz çeviriyorum

2 Beğeni

İlk haftalarda evin her yeri kokuyordu haşlanmış yumurta o yüzden çok sogudum

Öyle yiyebilirim sanırım sabah deniyim​:blush:

1 Beğeni

Bence normal

Benim gobeyim minak bana cok kucuk gelliyor neden oyle 24 hafdalikim

Bebek buyudukde yukari kalkir canim hemde o donemde qazda cok oluyor

Bendede aşagıdan buyudu diye şimdide aşagıda duruyor sanki yukarıda bişey yok​:joy:

Bendede kucuk canım . İlk gebelik karnı kucuk olur diyorlar ne bileyim Ama iç karın geniş olunca da karin disardan kucuk oluyor diyorlar . Yani merak etme :heart: