Göbek bağı düşerse ne yapmalı

Kızlar biz 6 günlük olduk göbek bağımız düşmek üzere yara kanarmı nasıl iyileşir ne yapmalıyım

Batikonla temizleyip kuru tutman gerekiyor canım bazen Bi kaç gün göbek düştükten sonra akıntı olabiliyor, bebek bezini göbek değilinin altında bezlemen lazım

Benim kızımda düştükten sonra sürekli az miktarda kan geliyordu bende doktora götürdüm k vitamin iğnesi yaptı geçti hatta iyi ki götürmüşüm mikrop kapma ihtimalı varmış

Göbek bağı düşsün diye ilaç falan sürüyormuydun canım?kuruması için.

Kuruması için hangi ilaçı sürüyordunsa düştükten sonrada 2 ,3 gün sürmeye devam et,günde 1 kez yeter.

Bezi bağlarken göbüşün altından bağla,göbeğini tutmamalısın.

Kanaması olmuyor ben eski usül kahve koydum çok şükür sağlıklı bi şekilde düştü öncesinde veya sonrasında bi şey yapmadım ilaç merhem nemlendirdiği için mikrop kapıyo

Kizlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bebeğim bugün tam 13 günlük oldu daha 4 5 günlükken göbeği düştü kanama yoktu ama şişlik vardı çok ağlıyordu hastaneye götürdük kan aldılar serum yaptılar ama hiç bir ilaç vermediler kanı temiz olduğunu solediler ve eve geldik bir kaç gün geçtikten sonra göbeğin kanadigini gördüm götürdüğüm.zaman birşey yok diyorlar çocuk çok rahatsız huysuz geceleri sabaha kadar agliyo ne yapmam lazım lütfen dönüş yapın çok zor durumdayız :face_holding_back_tears::folded_hands: