Giresunda doğum yapacak olanlar

Giresunda olan hamişler özel yada devlet hangi doktorlara gidiyorsunuz kimi önerirsiniz :thinking:

@giresun-anneleri siz nereye gidiyorsunuz :slight_smile:

1 Beğeni

Beeen varım:)Ve deniz beye gidiyorum memnunum:)

1 Beğeni

Devlette değil mi deniz bey dilek hanım

Bende kadin doğum hastanesi Deniz beye gidiyorum.

Kac haftaliksiniz

Kac haftaliksiniz bende Giresundayim

Bende ilk doğumumu Giresun’da yapmıştım uğur beyde kent hastanesinde yılları doktoru çok iyidir :innocent: tabi memleketimden uzakta bursadayım :frowning:

1 Beğeni

Ay şimdi gördüm kusura bakmayın evet doğum hastanesinde

1 Beğeni

Şuan 20 haftalık hamileyim ama doğu görevimden dolayı ağrı patnostayım :smiling_face: ara tatilde geleceğim insallah siz kaç haftalık hamilesiniz

Uğur beyi biliyorum ada hastanesinde daha önce düşük yaşadığımda ona gidiyordum sağlıksız gebelikti düştü ama baya bi bilgilendirmisti bizi hatta içiniz rahat etsin baska bi doktora görünebilirsiniz demişti :pensive:

Ada hastanesindeki başka uğur bey ama oda çok iyiydi daha yeni sayılır adaya geçmesi normalde devletteydi

1 Beğeni

Gidin Giresun pidesi yiyin ben çok aşerdim sırf pide bahanesiyle Giresun’a gelicem 23 Ocak gibi​:grimacing: ne yemeklerini özledim ki

1 Beğeni

Evet devletteymiş önceden :grinning:

Evet pidesi harika gercekten :joy:pide bahane giresuna gelmek şahane diyosunuz :joy:

Walla öyle çok özledim burda yalnız kaldım hiç arkadaşım yok herkes orada kaldı:frowning:

1 Beğeni

Kesinlikle gurbet çok zor :disappointed:

Bende 32 haftalik oldum :blush:

1 Beğeni

Senin baya az kalmıs rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah :hugs:

1 Beğeni