Geri sayım başladı 2li sayılar🫣

Son 15 gün,az önce kkntrolden çıktım nst sancım çıktı ama acilmam yok …çok korkuyorum :face_holding_back_tears:

İnsallah doğumdan sonra bakalim :melting_face:

1 Beğeni

Korkmaaaaaa saglikla gelsin biseey diyim mi sezaryan da olsa normal de olsa bebek ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor inan ki bunun onune kimse gecemez mesela cok kişi tarih aliyor dogum icin ama ya o tarihten once oluyor yada sonra cok nadir tam o tarih bisey cikiyor gelirse de zamani gelmistir sağlıkla gelsin deee

Ee sen doğurdun sen niye hediyye ceriyorsun onlar versin siz turklerin bu adətini anlamıyorum yok bizde öyle şey ben doğurdum işdə sen bana hədiyyə al benim özel günüm onların diyilki

Cok dogru dedin vallahi nerelisin sen

Kuzum elimde değil çok korkuyorum sezeryan deseydim gün verceekti ,pzt tam belli olacak korkum cok nasıl atlatacgum nasıl geçecek :face_holding_back_tears:

Sakin kal hic panik yapma guzel şeyler dusun kokusunu alcaksinnn

Renkli ultrason görüntülerine bakıp unutuyorum herşeyi ama :face_holding_back_tears::see_no_evil:

Benim renkli ultrason resmi kayboldu :sob:

Yah kıyamam cekmedjn mi telefondan gotograv olarak da ,bn albüm yaptim evde duruyor ,her an bakabileyim diye de fotoğraf olarak çektim minnosumu​:face_holding_back_tears:

Azərbaycan

Ya ben ultrason fotografini kagidin icine koymusum gitti elimden vallahi uzuldum hastanede bulamadım

Olsun kuzum verirler daha üzülme olan olmuş ,birkikte çok daha güzel fotoğraflarınız olacak inşallah

Son 24 gün hepimiz için hayırlısı inşeAllah sağ salim kucağıməza alalım. Ve ben hala hastane çantamı tam hazır edemedim​:woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Insallah ya

1 Beğeni

Benim de hic biseyim yok​:smile::smile:

2 Beğeni

Ama senin gunun bitmis eyvahh :grin:

1 Beğeni

Yeminle doğru söylüyon :sweat_smile:

Kaç gün kaldı sizde

68 günnn​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni