Gergin karın

Kızlar ben 27 haftalık hamileyim gebeliğimde sadece 3 kilo aldım karnım aşırı büyük değil ama çok gergin yırtılacakmış gibi hissediyorum dokununca falan çok sert ilk gebeliğim normal mi bilmiyorum sizde de öyle mi

1 Beğeni

Ayyy bunu sormaya gelmiştim bende 18 deyim çokta yemiyorum ama geriliyor yürüyemiyorum nerdeyse çok canım yanıyor nolur bilen biri yazsın ;(

2 Beğeni

Evet o zamanlar öyle oluyo

35ten sora gorcennsen gerginligi​:rofl::rofl: catlamamak icin yag krem filan kullan hem derinide yumusatir acimaz fazla buarada aramiza hosgeldin

Bende 27+2deyim sadece 6 kilo aldım. Karnımı çoğu zaman özellikle ayaktayken aşırı gergin hissediyorum böyle ortadan ikiye cart diye yırtılcakmış gibi oluyor :grinning: ama bunlar normal, rahim büyüyor, bebiş büyüyor, mide baskısı var. Bağırsaklar allaha emanet, say say bitmez :grinning:

2 Beğeni

Aslında bebek rahasiz olsa karın bu hale geliyor bebek iyise sorunu yoksa gayet normal yumuşak olur bebeğin rahasiz oldu manasına gelir

Benimde bu haftalarda öyleydi çatlayabilirsin dikkatli ol karnın için bişeyler kullanmıyorsan başlamalısın kullanmaya.Şu an 30.haftamdayım daha rahatım sanırım bebek yerleşme çalışmasını tamamladı biraz , sertlik hissi yok şu anlık