Gereksiz Ürünler

Hamileyken bebişlere her şeyi almak istiyoruz, bunda sosyal medyanın da büyük etkisi var tabi ki. Her ürün çok gerekliymiş gibi reklamları yapılıyor.

Size göre gereksiz, asla para vermeye gerek yok, kullanışlı değil dediğiniz bebek ürünleri neler?

Tecrübeli annelerimize de bir sorum olacak, aldım ama asla kullanmadım gerek yokmuş almaya dediğiniz ürünler var mı?

Her şeyin ateş pahası olduğu şu süreçte gerekli ürünler kadar gereksiz ürünleri de bilmemizde yarar var diye düşünüyorum, en azından bunları bilirsek gereksiz harcama da yapmamış oluruz​:cherry_blossom:

5 Beğeni

Benim için gereksiz olan şey emzirme yastığı :grin: Ben almıştım ama hiç kullanışlı bulamamıştım şahsen :blush:

1 Beğeni

Emzirme yastığına gereksiz diyenler de var, kesinlikle alman gerekir diyenler de var. Kafalar karışık :joy:

1 Beğeni

Diyorum ya bana göre kullanışsız geldi. Başkasının işine yaramış olabilir :joy:

1 Beğeni

Hahahah normal yastık dayarız, ihtiyaç hissedersek alırız o zaman emzirme yastığını. İlk etapta almaya gerek yok diyebiliriz​:joy:

3 Beğeni

Kesinlikle öyle :blush: Ki yastık dayamaya da gerek olmuyor emin ol. Deneyimleyince göreceksin :joy:

2 Beğeni

İnşallah :joy: yine tecrübesiz, panik bir anne serzenişi​:joy:

2 Beğeni

No panik, yes relax :joy:

2 Beğeni

Kaynanam için başlık açmışsınız çok sevindim onu da düşünmenize :joy::joy: Ona göre her şey gereksiz de :rofl::rofl:

7 Beğeni

Hahahahahahaha​:joy::joy::joy: çok tatlısınız​:joy::joy: siz ne istiyorsanız alın, onlar hep konuşur, kendi zamanlarıyla kıyaslar :joy: ben de bizimkileri dizginleyemeye çalışıyorum bir şey örmeyin, gerek yok alınır diye. Her telefon konuşmamız örmeyin diyerek bitiyor :joy:

3 Beğeni

Doğumdan sonra al diyor her şeyi :flushed:. Ekonomi kaynanamı etkilemedi sanırım :sweat_smile: bugün almadığım her şey için bir sonraki gün pişman oluyorum. Kendisini çok severim de, kendime karışılmasını sevmem pek :smiling_face:

5 Beğeni

Kesinlikle almadığımız her şeyden pişman oluyoruz maalesef, o yüzden bebek arabası ve yatak da araştırmaya başladım ben, zamanında almadığım her şeyden özür diliyorum :joy:

4 Beğeni

Kaynana sen alcaksan olur diyeydin :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Bugun gereksiz dedigim her seyi yarin alirken buluyorum kendimi insan heves ediyor kucuk kucuk gorunce​:joy::joy::joy:

4 Beğeni

Çıkacak para cüzdanda durmuyor :rofl:

5 Beğeni

Ay evet yaaa, çıldırıyorum zıbın gördükçe :pleading_face::heart_eyes:

4 Beğeni

Hhahahaha çok doğru :joy:

2 Beğeni

Sanırım bende alışverişe başlayınca en çok zıbın ve tulum alırım gibi geliyo çocuklara tulum çok yakışmıyor mu yaa çocuk derli toplu duruyo :rofl::rofl:ayy beli açıldı ayy bacağı açıldı derdi yok mis​:see_no_evil:

2 Beğeni

Ben de öyle zıbın ve tulum​:heart_eyes: henüz almadım ama zor tutuyorum kendimi onları gördükçe :joy:

1 Beğeni