Hamileyken bebişlere her şeyi almak istiyoruz, bunda sosyal medyanın da büyük etkisi var tabi ki. Her ürün çok gerekliymiş gibi reklamları yapılıyor.
Size göre gereksiz, asla para vermeye gerek yok, kullanışlı değil dediğiniz bebek ürünleri neler?
Tecrübeli annelerimize de bir sorum olacak, aldım ama asla kullanmadım gerek yokmuş almaya dediğiniz ürünler var mı?
Her şeyin ateş pahası olduğu şu süreçte gerekli ürünler kadar gereksiz ürünleri de bilmemizde yarar var diye düşünüyorum, en azından bunları bilirsek gereksiz harcama da yapmamış oluruz
Hahahahahahaha çok tatlısınız siz ne istiyorsanız alın, onlar hep konuşur, kendi zamanlarıyla kıyaslar ben de bizimkileri dizginleyemeye çalışıyorum bir şey örmeyin, gerek yok alınır diye. Her telefon konuşmamız örmeyin diyerek bitiyor
Doğumdan sonra al diyor her şeyi . Ekonomi kaynanamı etkilemedi sanırım bugün almadığım her şey için bir sonraki gün pişman oluyorum. Kendisini çok severim de, kendime karışılmasını sevmem pek
Kesinlikle almadığımız her şeyden pişman oluyoruz maalesef, o yüzden bebek arabası ve yatak da araştırmaya başladım ben, zamanında almadığım her şeyden özür diliyorum
Sanırım bende alışverişe başlayınca en çok zıbın ve tulum alırım gibi geliyo çocuklara tulum çok yakışmıyor mu yaa çocuk derli toplu duruyo ayy beli açıldı ayy bacağı açıldı derdi yok mis