Gerçekten mucizem

Merhaba arkadaşlar ben doğum yapalı 28 gün oldu anca fırsat buldum buraya doğum hikayemi yazmaya benim için mucize olan doğum hikayem şöyle başladı 25 Şubat sabah bebeğimin hareketlerini hisederken öğlene doğru azalmaya başladı o sırada içime mı doğdu bilmiyorum geri kalan bütün eksiklerimi almaya gittim gorumcemle beraber sonra hareketleri hisetmemeye başladım görümceme sordum hissetmiyorum diye evhamlanma bebek büyüdü artık yeri daraldı ondandır ama içimde bir sıkıntı vardı çikolata yedim olmadı sola yattım olmadı o gün de annem bizi yemeğe davet etmişti bize yumurtalı çiğ köfte yapacaktı annemlere gidince annem köfteyi yoğururken dedim anne sana bişey diyecem kızma dedi dinliyorum dedim öğlenden beridir bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum emin misin dedi evet dedim elini köfteden çıkarıp yıkadı ve karnıma dokundu salak mısın karnın taş gibi olmuş dedi bu arada ilk gebeliğim diye çok bir şey bilmiyordum annem hemen üstümüzü giyip çıkalım dedi kadın doğum acile gittik ama içimde çok garip bir his var nst yaptılar çatı muayenesi yapıldı acilmam yoktu doktorun yanına gidince sancın var yatisin yapılacak duzelirse eve gidersin dedi yatisim yapıldı serum yaptılar tekrar nst alındım ve bebeğin nabzı düşüyor dediler doktor acil geldi baktı sırada bekleyen diğer hastalar kalsın bu acil direk sezeryana alıyoruz dediler tabi bu dediklerim 1.30 saat içinde oldu hiç bir şey hazır değil doğum çantam yok ben hazır değilim 37 haftalık hamileyim dışarda eşim ve annem yanlarına gittim eşime acil sezeryana alıyoruz diyorlar dedim ve tutamadım kendimi ağladım kordon bebeğin ayaklarına dolanmış ve nabzı düşüyor dedim ve içeri girdim hemen kıyafetleri değiştirdim ve ameliyathaneye götürdüler ama içimde hala çok büyük bir korku vardı iğne yapıldı ve 10 dk içinde ameliyat başladı ben iğnenin etkisi ile yediğim bütün yemeği kustum o sırada bebeğimin ağlama sesi ile kendime geldim bana gösterdikleri de doktor mucize gibi dedi elleri ve ayakları mos mor olmuştu hemen annemlere teslim etmişlerdi annem dedi yanımıza geldiğinde gövdesi dışında her yeri morarmisti yani ben o an hastaneye gelmesem bebeğime Allah korusun bişey olabilirdi çok şükür güzel sonuçlanmıştı her şey eşim ve bebeğimi yan yana görünce baya ağlamıştım tabi eşim de ben ağlıyorum diye ağlamıştı :face_holding_back_tears:çok şükür şuan iyiyiz bebeğim iki gün sonra bir aylık olucak inşallah benim böyleydi hazırlıksiz ve plansız her şey olması gerektiği gibi oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat çok başkaymiş

10 Beğeni

Allah bağışlasın gözünüz aydın olsun çok şükür zamanında yetişmisşiniz​:blue_heart: sağlıcakla mutlulukla büyütün​:cherry_blossom:

Maşallah Allah korumuş canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together::two_hearts::heartpulse:

@Avaşin çok şükür sonu güzel biten bir doğum hikayesi olmuş :hugs: doğumun hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet:

Çok geçmiş olsun , Allah size bağışlamıs yavrunuzu çok şükür. Allah analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Çok sağolun Allah razı olsun :rose:

1 Beğeni

Rabbim size bağışlamış annemde vesile olmus :palms_up_together:t2:

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim :heart_hands:t2:

1 Beğeni