Genital bölgede kaşıntı

32 haftalık hamileyim yaklaşık 3 aydır devamlı kaşıntım var 5. Ayda idrar yolunda enfeksiyon kapmıştım doktor bu kaçtane ilaç vermişti yanında da mantar kremi verdi ama hiç bir etkisi olmadı tekrar ilaç yazdı yine fayda etmedi pişik kremi sudocrem bebek pudra da sürüyorum yine boş, öneriniz var mi :smiling_face_with_tear:? Gerçekten çok zor bişey bazen yürümeyecek hale geliyorum kaşıntıdan

Bende böyle olmuştum ama bunun tek çözümü fitil kullanmak olmustu çünkü mantari icten bitirmek gerekiyor doktor fitil vermisti o fitille kendime geldim birde travazol krem

Birde sirkeli su ile silebilirsiniz

Sirkeli su yakmaz mı çünkü kaşıntıdan yara oldu

O zaman yapmayin daha cok tahris olur doktorunuz fitil vermedi mi hic fitil daha cabuk etki ediyor birde ic camasiriniz 100 de yüz pamuk olsun giymeden oncede ütüleyin ama gecmiyosa kremler fayda etmez icten bitirmek gerekir

Dün bana fitil yazdı bugün başladım bir de su da tek seferlik içilen bir ilaç verdi bakalım ama bana krem tarzı yazmasını istedim yazmamış dediğiniz kremden eczaneden soracam belki rahatlatır

Fitil sizi rahatlatir bir iki gune kadar birde şase vermis o da coke etkili olmasa da iyidir. Travazolu eczaneler veriyor ama yinede doktorunuza danisip kullanin icerik bakimindan dikkatli kullanilmasi gereken bir krem birde once fitilin etki etmesini bekleyin fitil bir anda cok fazla akinti ile icerinizi temizliyor rahatliyosunuz

1 Beğeni

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :pray:

Rica ederim cok gecmis olsun valla berbar bir rahatsizlik bende cok cektim

1 Beğeni

Teşekkür ederim evet ya kötü bir şey bu tarz rahatsızlık yaşamadan anlayamazsın

Fitil vardı o ise yarıyordu

Kullanmaya başladım bakalım inşallah bişey yarar

Valla bende aynı gün işe yaradı tabi ben doğurdum ama çok dikkatli ol bende enfeksiyon vardı hamileliğim biyunca çok dikkat ettim de doğum olduğunda üç gün enfeksiyondan kuvezde kaldı bacım dikkat et kendine

İdrar yolu değil mantar oluyor maalesef şuan bende o durumdayım fitil ve krem yazdı fitilde şuan çok fayda gördüm 3 gün sonra 2.yi atacağım kremden yanada çok fayda gördüm sirekli suda yakmıyor gebelik öncesi de vardı yapmıştım kaşıntıyı alıp rahatlatıyor

Gerçekten mi geçmiş olsun ben 2 gündür fitil kullanıyorum dün gece rahat uyuyabildim en azından azaldı biraz 4. Aydan beri var bende bu kaşıntı sorunu

Ben 4. Ayda krem ve saşe kullanmıştı fayda etmedi şimdi 8. Aydayım fitil verdi 2 gündür kullanıyorum rahatladım biraz ama o kadar kaşıntı olmuştu ki bacak arası pişik yara olmuş gibiydi o yüzden sürekli suyla yıkama yaparsam yakar diye düşündüm

Valla nioli yağı kullanmaya başladım baktım kullananlar olmuş eski sorulardan birşey olmadı şükür oda çok iyi geliyor ferahlatıyor birde bana gyno lomexin krem verdi bu çok iyi geldi ve fitili ayrıca

1 Beğeni

Valla ben çektim Allah başkasına cektirmesij üç gün kuvezde kaldı ben sezeryanli kapı önlerinde emzirmek için bekliyordum çok zordu çok sezeryanla doğurdum böyle normal doğum olsaydı daha çok enfeksiyondan kalırdı kuvezde

Çok zor ya geçmiş olsun Allah bütün kadınları yardımcı olsun gerçekten her şeyde açı çekiyoruz

He valla çok ama çok çektim inanır mısın şuan gebeliğim aklımda değil hatırlamıyorum

1 Beğeni