Genital bölge sıkıntısı

Kızlar merhaba 16.haftamda ikinci gebeliğimdeyim, ilkte böyle olmamıştım genital bölgem de çok aşırı yanma artışı oldu ve ağlattı resmen bugün afedersiniz kaşınıyor beyaz sarı karışık akıntım var , bu durumu yaşayan oldu mu olduysa ne kullandı geçti bana dönüş yapabilir misiniz, Dr gıtcem ama gidene kadar rahatamak istiyorum

Bende 20.haftalarda başladı doğuma kadar geçmedi doğum sonrası da geçmez bi süre dedi doktor. Ama vajinal temizleme yaptı 2 kez o iyi geldi. Sizde bi sorun uygunsa yaparlar.

:face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling: resmen çocuklar gibi sizlanıyorum o yıkamadan sonra ve o aşama nasıldı canınız yandı mı sonasında hafifledi mi sizce benim gibi sadece o bölgede mi oluştu

Benim içi kaşınıyordu resmen peçeteyi koyup kaşıyabildiğim kadar kaşırdım. Yıkama sonrası krem ve fitil verdi o şekilde azaldı baya ama bitmiyo yani. Yıkama dediğim de vajinamın içine görebilmek için genişletici bi alet koyuyo batikon döküp içine gazlı bez sokup çevirip çıkarıyo. Yani kaşıntıyı çekmektense onu çekmek daha mantıklı bende çok bi acı falan olmadı zaten. Ama erken haftalarda belki önerilmez bilemem ben 33 35 haftalık falandım yaptırdığımda