Genetik test

Hanımlar ben 11 Şubat’ta genetik test verdim e nabızda sonuç kısmında “Sonucunuzu tıbbi genetik polikliniğinden alabilirsiniz. Laboratuvardan sonuç verilmemektedir” yazıyor.'Trombofili paneli ve kromozom analizi periferik kan kısmında yazıyor bunlar sonuçların çıktığı anlamına mı geliyor 66 gün oldu.

Testin çalışıldığı labaratuvarı arayıp kesin çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Ona göre de gidip sonucu alabilirsiniz.

Merhabalar tıbbi genetikten nasıl randevu aldınız MHRS den randevu almak yeterli mi, ben 1 tane düşük yaptım yine de gitmek istiyorum geri geçirmezler değil mi normalde 2 düşük ve üstünü inceliyorlarmış sanırım

İzinli olduğum gün arayıp öğreneyim evet ona göre bi yol haritası çizmek gerekiyor teşekkür ederim…

Geçmiş olsun öncelikle. Evet MHRS den randevu almanız yeterli zaten orada sizin ne için geldiğinizi soruyorlar siz de durumunuzdan bahsedince yardımcı olurlar sanmıyorum geri çevireceklerini de…

Benim 2024 temmuz ayında 20 haftalık ölü doğum hikayem var​:face_holding_back_tears:hastaneye gitmeyi hiç istemedim uzun bi süre ardından 2025 Kasım ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim hastaneden kesin sonuç aldığımın ertesi günü düşük yaptım. Geçte olsa karar verdim hastaneye gitmeye ertelemeyin derim…

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin Allahım

Geçmiyor maalesef acısı hep en derinlerde oluyor. Sağolun inşAllah,Rabbim kulu isteyince değil gerçekten kulunun ihtiyacının olduğunu görünce evlatla taçlandırırmış vardır bu durumda da bu hâyır inşAllah…