Ben geçen sene 5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuştu ocak ayında 7 haftalık düşüğüm oldu
mart ayında ise kimyasal gebelik geçirdim 18 martta genetik test için eşimle kan verdik 2 buçuk 3 ay oldu bize hala sonuçlar için mesaj veya arama gelmedi bu genetik test sonuçları kaç gün veya ay da çıkar bize 1 buçuk 2 ay içinde çıkar demişlerdi ama neredeyse 3 ay olacak ama daha bize haber verilmedi. Bişen var mı ne zaman çıkıyor bu sonuçlar çocuğum olsun çok ıstiyorum hayırlısıyla
Merhaba öncelikle basınız saolsun sabir diliyorum…Bu sizin verdiginiz genetik testin kapsamıyla alakalı bazı testler geç çıkıyor bazilari erken…Soylenen sürede cikmadiysa labaratuvari arayıp hızlandirabilirsiniz
Teşekkür ederim amin inşallah hastaneyi aradığım da laboratuvar sonuçlarını telefondan veremediklerini söylediler acaba hastaneye gitsem boşu boşuna gitmiş olur muyum? Labaratuvar iletişim numaraları ayrı oluyor mu?
Bence kesinlikle gidin, belki de bilgilendirme olmuyordur hasta takip ediyordur söylenen süreyi gecmisler belki de bir sorun var gidip hemen öğrenmek en mantıklısı
3 ay cok fazla.tip fakultesine kan verdik eşimle 1 ay snra cıkti . Özelde de yaptirdim o da 1 hafta. Gidip sorun tabiki
Tamam gideceğim gerçekten haber vermediler smsden bilgilendiririz demişlerdi 3 ay oldu
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için smsden bilgilendiririz demişlerdi ama bi haber yok
Bir de ararsanız da hastanenin genetik bölümünü arayın hem çıkmışsa doktorla da görüşmeniz lazım konuyla ilgili O yüzden En azından gidip bir sormak daha iyi
Öncelikle başınız sağolsun. Sitogenetik test yapacaklar muhtemelen kromozom analizi 1 ay içinde çıkar. 3 ay çok ama başka bir test calisacaklarsa??? Ki tekrarlayan gebelik kaybında sitogenetik çalışılır. Belki numune tekrarı isterler ama bunu da SMS ile bildirirler. En iyisi siz bir gidin belki verilen numarayla alakalı bir sıkıntı olmuştur.
Şuan gidiyorum çıkmışsa da hayırlı haberler alırım inşallah
Teşekkür ederim. Kayıtşı numaramız var orda ve hep sms geliyordu bekledik 3 aydır bekliyoruz ve sms falan gelmedi bugün gidiyorum bakalım hayırlı haberler gelsin inşallah
İnşallah
Haber verin lütfen.
Naptın canım gittin mi hastaneye
Evet evet dün gitmiştim sonuçlar öğleden sonra çıkcak dediler bende işe gitmem gerekiyordu yarın gelsek olur mu dedik şuan hastaneye gidiyorum. umarım güzel sonuçlar haberler alırız dualarınıza talibim
Önce sekreter tekrara kalmış olabilir dedi sonra hangi doktora gitmiş sonuçlarınız bakıyım dedi. Sonuçlar öğleden sonraya kaldı işe gitmem gerektiği için şimdi gidiyorum. Dualarınıza talibim hayırlı haberler alırım inşallah
İnşallah canım temiz çıkar sonuçların da için rahat olur
Eşiminde benim de sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür düşüklere sebebiyet verecek kromozom bozuklukları yokmuş ikimizde de
Hadi gözün aydın canım o zaman
Teşekkür ederim hepinize de rabbim bana ve isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıkı evlatlar nasip etsin
Sana tavsiyem bir de trombofili paneli baktır genetikte, pıhtılaşma faktörleri de mutasyon olabilir, iğne kullanman gerekebilir.