Kızlar ameliyatta tamamen uyumaya karşı fobim var. sezaryende genel anesteziden uyanmak zor oluyor mu? Nasıl bir kafada oluyor insan. Uyanır uyanmaz bebeğe bakabilir miyim, olan biteni algılayabilir miyim?
Merhaba canım anestezinin bıraktığı etki kişiden kişiye değişiyor. O yüzden bir genelleme yapmak biraz zor. Lokal anestezi de düşünebilirsin
Benim görumcem genel anestezi ile doğum yaptı asla yaptırma dedi bana doğum sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun zaten ama odaya aldıklarında genel anestezi bi anda kaybolduğu için ağrılar çok fazla oluyor ağrıdan ağladım bebekte genel anesteziden etkilendiği için sersem gibiymiş bi süre kendine gelememiş o yüzden ben spinal doğum yaptım çok rahattı 6 saat de anca attım anestezinin etkisini o süreçte de sürekli serum taktılar neredeyse saat başı sabaha kadar bebeğim de etkilenmemişdi
Ben daha önce kist ameliyatı ve estetik ameliyat geçirdim bu 2 farklı ameliyatta genel anesteziydi ve ben sevmedim ayağa kalkmak kendşne gelmek çok zor özellikle o ilk kalkış mide bulandırıyor baş döndürüyr vs. Doğumumu 2 ,5ay önce spinal anestezi ile oldum ve çok rahat ettim bilemiyorum bünye ile de alakalı tabi ki… genel anestezide boğazdan hortum indiriyorlarmış oda boğazı tahriş edebiliyor bunuda yeni öğrendim
Kendi tercihim olduğundan değil de , yüksek tansiyon olduğu için doktorum önerdi.