Gençliğe dönüş

Merhaba hanımlar bi imkanımız olsa hangi yaşınıza geri dönmek isterdiniz?

Leonardo Dicaprio Summer GIF

2 Beğeni

Merhaba ben 25 yaşıma dönmek isterdim hayatımdaki tüm güzellikleri fark ettiğim aydınlanma yaşıma…

3 Beğeni

Şuanki aklımızla gitsek daha güzel olur değil mi :grin:

3 Beğeni

19 yaşıma dönmek isterdim :smiling_face_with_tear: Peki sen ? @Cansu

2 Beğeni

Ben 7 yaşıma dönmek isterdim :smiling_face_with_three_hearts: sen neden 19 yaşına dönmek isterdin :innocent:

2 Beğeni

16 yaşına dönmek isterdim

3 Beğeni

Paylaşmak ister misin :innocent:

2 Beğeni

Ben halimden memnunum çok şükür her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım diyor ya şarkıda o hesap :grin:

3 Beğeni

En güzeli sizde :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çünkü arkama baktığımda çocukluğunu yaşamamış hep okul ders sınav stresi yaşamış bir kız var maalesef. Bir de anne baba tartışmalarını düşünürsek daha rahatım şuan çok şükür. :smile:

3 Beğeni

19 yaşımda içimde çözümsüz kalan bir konu var. O zamana dönüp onu halletmek isterdim :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

her yaşın kendi güzelliği var bence .Şu anki,yaşımdan hayatımdan ve aklımdan memnunum​:pinched_fingers:

4 Beğeni

Brn cocukluk yasima donmek isterdim neden mi diye sorsaniz cavaplayim cunki o yasta hayatimi yeniden yonlendirirdim cok seyini simdide mutsuz diglim cok sukur ama degismeli cok seyler oldugundan oyle bisey olsaydi cocukluguma gitmek isterdim yani

2 Beğeni

Çok şükür bir sıkıntım yok ama şuan ki aklımı 15 yıl öncede isterdim

3 Beğeni

Her yaşın kendi bir katkısı,yenilikleri ve tecrübeleri var.Şuanki yaşımdan ve aklımdan memnunum.Amma ara sıra küçüklüğüme dönüp Satrançdan hiç vazgeçmemeyi,peşine düşüp ülke ülke gezmeği ve şampiyonluklarımın devamı getirmeği isterdim.Çoook ünlü biri olup,herkesin gurur duyduğu o günleri isterdim.Başırlarım çoktu,keşke vazgeçmeseymişim…

2 Beğeni

Geç olsun, güç olmasın demişler. Hala geç değil bence :wink:

@NURAN Günlük fotoya yazdığın gibi;WC ya bile gidemez oldum:D

2 Beğeni

Ahahahaha :rofl::joy::rofl: Haklısın, bakma akıl verdiğime :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Ben 18 yaşıma geri dönmek isterdim :pleading_face:

1 Beğeni