Gelişim geriliği

25 haftalık ilk hsmileligim geçen ay ayrintli ultrason çekildi herşey yolunda dediler , ama bugün Dr kafasi büyük ldedi .peritetonliji ye gobderi o d a kafalık değil bebek te çok ciddi gelisim geriliği var dedi . Ne demek neyspliyim falan dedim hiç bişey anlamadım dedilerinden kafam kazan gibi oldu. Dr arttik bana gelme tıp a git dedi . Olumlu Yorumlarinuza çok ihtiyacım var , 783 Gr bebek

Canim kaç günlük kaç haftalık gelişme geriliği var dediler peki? Benim bebeyimdede var

Ayrıntı soyoemediler bunun ne oldgunu bile anlamdim korkuoacaj bişey mi ne yapabilirim bilmiyorum.heryse olabilir deyip durdular ne olur demediler kendimi çok cahil hiseetim,dedim bebek engelli mi olur down mj olur erken mi doğar diyorum belli olmaz diyorlar.ama baskıları sanki kötü bı şey var gibiydi .tıpa hocaya muayene ol dediker sabah gidicem insllah boşuna korkmusum dur

1 Beğeni

Siz ne yaptınız peki ne durumda sinz

Canim programda bakiyorumda 25 haftalık bebek zaten yaklaşık 720 gram filan oluyo . Benim bebeyim ilk başından beri 1 hafta geri demişti doktor ama korkulacak bisey deyildi sonra ilaçlarımı falan akstatım 10 gün sonra 15 gün geri dediler . Ama şuan son biriki haftada 3 kiloya ulaştı en az 2.500 olmalı diyordu ama son hafta artdı. Sen bence o doktorlari bırak başka bi doktor bul derim

1 Beğeni

Yarı. İlk iş baks a dr gidicegim,Ben 58 hamile kaldım 5 kilo aldım yemek le ilgisi var mı ki ,size nasio ilaç verdiler vitamin gibi bişey mj .bide gelişim demek Allah korusun engelli gibi bişey mk demek sadece kilo ile ilgili mi

Yarın ki doktora gittiğinizde istersen ses kaydı alın çünkü tam dinleyemediğiniz için tam anlayamayabilirsiniz denilenleri ya da yanınızda algısı açık olan biri gitsin doktorun her dediğini can kulağıyla dinlesin çok önemli doktorun söyledikleri rabbim inşallah sağ salim nasip eder kucağınıza almayı ama doktoru iyi dinlemek sizin için bir avantaj en azından neler yapılacağını net anlarsınız

2 Beğeni

Yok kiloyla ilgili dedi benide başka biyere gonderecekti doktor ama bir haftaya iyi kilo aldı . Plasentada kan daha iyi çalışsın diye galiba oyle biseydi kan akımı için . Bide kendimde o 1 haftada yemeyi doğru durust yedim cok kotu besleniyordum ilaçlaırmıda duzgun almıyordum baska doktora git 25 haftalıkda 780 gram gelişme geriliyi demesi çok saçma. Yok engelli demek deyil canim gelisme geriliyi kiloyla yada karin veya baş çevresiyle alakalı biraz orantısız buyume oluyo bildiyim kadariyla

Öyle bir konustukar ki yok Down oalbilir mis erken doğar sonra bebekte ilerde hastalıklar olabilir mis görüntü olarak orantısız olur Muş .bide 3 defa ultrasina baktılar öyle deyip bide olmayada bilir dedielr .eşime baktı bak bunun da kafası büyük belki genetik tır dedi.esimin de kafası öyle büyük anormal değil .sonrası için sıkıntı olur mj dedim 3 ay sonra ne olcak ne eden bioeniiriz ki deyip çıkardı.baska dr git dedi .aglmakyan içim çıktı .sabah nasıl olcak bilmiyorum.bu kadar yuvarlak konusur Dr .int vidyo izledim korkuocak bişey yok olaraj izledim .heryse yolunda kilosu iyi deyuo bı anda böyle duymaj korkuttu .

2 Beğeni

Kendinizi üzmeyin ve bence doktorların dediği gibi başka doktor baksın bakalım o ne diyecek inşallah hayırlı haberler verirsiniz

Allah Allah yaaa eşine bakıp kafası buyuk demek ne ya nerden buldun Allah aşkına o doktorları saçma sapan ne konusmuslar

Çok kafanı karıştırmışlar bence bir de güvendiğin bi doktora gitmelisin

1 Beğeni

Bugün başka hastane gittinm dedigiz gibi boşuna üzmüş korkuymuslat hiç sıkıntı yokmuş .nasıl bu kadar yanilabiliyir kocaman hastane Dr hayretler icundeyim .ama neyseki güzel habeler aldım sıkıntı yokmuş

4 Beğeni

Sevindim sizin adınıza çokta mutlu oldum rabbim korktuğunuzu başınıza vermemiş çok şükür bebişle konuşun bol bol dün çok üzüldünüz bugünde motive edin :blush:

1 Beğeni

O doktor hiç normal değil canım acilen profesyonel, tecrübeli , sakin, işini düzgün bilen ve yapan ve en önemlisi terbiyeli bir doktor bulmalisin :woman_facepalming:t2:

Direk hastabe değiştiriyor rdim .oranın. Cihazları sorunluymus hep böyle gönderiyorlar dedi gittiği. M yer .yeni yapilmis şehir hastanesi di aslında .çok teşekkür ederim hepinize

1 Beğeni

Merhaba hangi hastane bu bahsettiğiniz hastane?