Benim bebegime 30haftalikken 2hafta gelisim geriligi var dendi sizdede bu durumu yasayan varmı?
Ulturasona göre mi gerilik var dendi
Sigara kullaniyomusunuz peki yada ek takviye edici vitaminler alip kullandinizmi
Üzülmeyin benimde ilk bebeğimde 2 hafta gelişim geriliği vardı 36 haftalık doğdu küveze bile girmedi siz sağlıklı güzel beslenin stres yapmayın sorun olmaz Allah’ın izniyle
Bebeğin gelişiminin 2 hafta ilerde ya da geride olması sorun olmaz
Ultrason da %100 doğru ölçüm yapmıyor
Banada geçen hafta neler neler dedi Dr aklım. Çıktı .gelişim geriligi de var dedi önceden bı sıkıntı hiç olmamisgi.baska hastane gitti. M iki ayrı hiç bişey yok gayet sağlıklı bazen cigazl dan dokayi olabiliyor dedi .başka yere gitmenizi siddetle tafsiye ediyor um
Ewt ultrasondan bakarak soyledi
Hamile kalmadan once kullaniyordum hamileligimi ogrendim biraktim
Bence korkmanizi gerektiricek bir durum yok bol bol vitamin takviyesi bebeği gelisimi için faydali olur ve toparlar doguma kadar bebegin gelişim geriliğinin ana temeli yetersiz beslenme demir ,d ,e,ve b vitaminleri bunlarda ilacla ve besinle duzelebilir şeyler vucudunuz deposu yeterli değilmiş gebelikte yani iki cani birden beslemek kolay olmuyo yani uźulmeyin sagliklaa alin kucaginiza kader hanim
Alalh razi olsun suan ben 36+5oldum kilosu 2500dedi kilosu icin boyu biraz kisa dedi
Doktorumuz bana da dedi. Plasenta anterior sebebiyle 6 gün gerilik var dedi. Bende başka bir doktora randevu almıştım. Birazdan muayene olucam. Bakalım bu doktor ne diyecek?
Insallah bi sikinti cikmaz
Muayeneden çıktım. Doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ultrason makina farkından olabileceğini söyledi. 3 hafta yanılma payının yüksek olduğunu söyledi. Sen de istersen farklı bir doktora git. İçin rahat etsin
Tmm ole yapicam
Canım kendini streese sokma , strees hem bebeğe hem sana zarar verir. Çevremde çok var 2 hafta gelişim geriliği olan, hatta 40 haftada doğup yine de 2 hafta gelişim geriliği olan bebek var. Küveze bile girmiyor.
Benimde dün bebeğin her şeyi haftasıyla uyumlu kafa çevresi en olarak haftasından 5 gün geri çıktı mesela. Ama kafama takıp problem yapmıyorum.
Cok tesekkur edrim alalh razi olsun azda olsa icimi rahatlattin ben perinatoloji gözükeyim kafam daha rahat olur