Güzel anneler merhaba
35. Haftamıza girdik ama bende bir haftadır geçmek bilmeyen bir öksürük var içim çıkacakmış gibi oluyor geceleri uyuyamıyorum bebeğe zararı olur mu diye hocama sordum olmaz dedi ama tedirginim sıcak su limonlu bal mı içmedim elma sirkesi ile gargara mı yapmadım banamısın demiyor bu durumda olan anneler var mı yardımcı olabilir misiniz![]()
![]()
Kimse yok mu ![]()
Selam canım aramìza hoş geldin bende de öyle haftadir amma biraz kesdi istersen doktura görüne bilirisin
Merhaba canım aramıza hoşgeldin ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Öncelikle geçmiş olsun
Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle iç
Veya…
1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı pekmez ocakta ısıt sonra biraz limon damlat ye
Veya…
1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç
Veya…
Ballı limonlu su tüket ve bol bol dinlen ve bol bol c vitamini içeren meyveler tüket canım
Çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Teşekkür ederim ![]()
![]()
Geceden siyah turpun içini dolma gibi oy alt tarafında küçük bir açıklık olsun içine bal koy altına bardak koy balla beraber turpun suyu bardağın içine aksın sabah kalkıp onu iç öksürüğü en hızlı kesen yöntem.
Ya da bir elmayı temiz yıka kabuğuyla birlikte dörde böl 5-6 tane karanfil bir tane çubuk tarçın 5-6 tane bütün karabiber bir limonu temizce yıka kabuğuyla beraber dörde böl bunların hepsini bir tencereye koy 7-8 bardak su koy 5 dk kaynasın onu iç iyi gelir.
Ya da ıhlamur kaynatıp bardağına bal ekleyerek iç bogazını yumuşatır.
![]()
Kızlar kaç gündür grip tim geçti şükür ama bir öksürüktür gidiyor göğüs kafesim yaniyo kömür gibi bir tat oluyo boğazımda özür dileyerek soruyorum balgam varsa nasıl atarım kuru öksürük bağzen kemiklerim birbirine geçiyo gibi öksürük ten ilaçta alamıyorum
Kızlar kaç gündür grip tim geçti şükür ama bir öksürüktür gidiyor göğüs kafesim yaniyo kömür gibi bir tat oluyo boğazımda özür dileyerek soruyorum balgam varsa nasıl atarım kuru öksürük bağzen kemiklerim birbirine geçiyo gibi öksürük ten ilaçta alamıyorum
En iyisi hastaneye git canım ilaç veriyorlar geçer bitkisel birşey yapma bebeğe ters tepebilir ben korkarım valla en iyisi işin uzmanları
Hazır nane limon lardan içtim evde ılık balli su yaptim içtim geçmedi bende korkuyorum bişey olur diye de çok kötü bir öksürük
Ben kızımda yakalanmıştim canım geceleri ağlardım artık doktora gittim çözüm oldu bence acile de olsa git görün hamilelere özel ilaçlar da oluyor
Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var bundan 3 hafta önce dondurma yedim ve öksürüğe yakalandım geçmeyen bı öksürük acile gittim burun boğaza randevu al dediler randevuyu 2 ay sonrasına verdikleri için iptal ettim öksürüğüm çok şiddetli hafif balgamlı ve öksürüğüm zaman karnım ve göğsüm çok ağrıyor herkes bana diyor bebeğe zarar verir düşük olur bundan öncede 2 tane düşüğüm olduğu için aşırı tedirginim korkuyorum çam kozalak pekmezi içtim 2 kaşık oda hamilelere olmaz mış çok korkuyorum lütfen yardım edin bilgisi olan yardımcı olur mu
C vitamin içeren besinler tüketin ılık şeyler için bir şey olmaz içinizi ferah tutun
Canım bal zencefil limon karışımı iyi geldi bana bide sırtıma gogsume kolonyalı gazete koydum valla bebeğe zararı var mı bilmem ama beni o kurtardı bol su içtim bide
Canım çok sağol mutlaka yarın yapicam
Merhaba kızlar hamileliğin başında grip oldum nasıl gripse öksürük kaldı ne yaptıysam geçmedi 8 aylık oldum yazının ortasında hırıltılı öksürüyorum artık utanır oldum doktorlar o kadar şey yazdı ne yaptıysam geçmedi şimdi resmen ciğerim hırıldıyor ne yapsam geçer ?
Cevrende sigara felan içen var mi? Bronşit faranjit tarzi bisey mi oldun acaba doktor ne diyor