Geçmeyen öksürük 🥹

Güzel anneler merhaba 35. Haftamıza girdik ama bende bir haftadır geçmek bilmeyen bir öksürük var içim çıkacakmış gibi oluyor geceleri uyuyamıyorum bebeğe zararı olur mu diye hocama sordum olmaz dedi ama tedirginim sıcak su limonlu bal mı içmedim elma sirkesi ile gargara mı yapmadım banamısın demiyor bu durumda olan anneler var mı yardımcı olabilir misiniz​:pray:t2::bouquet:

Kimse yok mu :face_holding_back_tears:

Selam canım aramìza hoş geldin bende de öyle haftadir amma biraz kesdi istersen doktura görüne bilirisin

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Öncelikle geçmiş olsun

Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle iç

Veya…

1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı pekmez ocakta ısıt sonra biraz limon damlat ye

Veya…

1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç

Veya…

Ballı limonlu su tüket ve bol bol dinlen ve bol bol c vitamini içeren meyveler tüket canım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :bouquet::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face::bouquet:

Geceden siyah turpun içini dolma gibi oy alt tarafında küçük bir açıklık olsun içine bal koy altına bardak koy balla beraber turpun suyu bardağın içine aksın sabah kalkıp onu iç öksürüğü en hızlı kesen yöntem.

Ya da bir elmayı temiz yıka kabuğuyla birlikte dörde böl 5-6 tane karanfil bir tane çubuk tarçın 5-6 tane bütün karabiber bir limonu temizce yıka kabuğuyla beraber dörde böl bunların hepsini bir tencereye koy 7-8 bardak su koy 5 dk kaynasın onu iç iyi gelir.

Ya da ıhlamur kaynatıp bardağına bal ekleyerek iç bogazını yumuşatır.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face::bouquet:

1 Beğeni