Ya kızlar Allah aşkıma ben gibi olanınız varmı gerçekten ağlıcam artık. Sabah bi uyanıyorum midem bulanıyor sonra geçiyor ara ara yokluyor oyle cok degil akşam 6 da bi başlıyo benim bulantı uyuyorum 2 3 saat sonra biraz daha rahatım sonra gece bi başlıyo 10 dan 2 ye kadar ya kurban olayım. Sabah bulantısını anladımda her dakika bu ne böyle. Kusamıyorumdaaa. Prilam hap var o bile fayda etmiyor bazen
Allah yardımcın olsun diyim en başta bende öyleyim oguresim geliyor ama asla kusamiyorum bu geçmedi hiç bı şey de hafifletmedi şu an 14 +6 olduk biraz hafifledi
Valla allah yardımcımız olsun gerçekten yani şu saat olmuş hala bulanıyom şaka gibi
Ay benimki de ilk zamanlar felaketti ama ben her gün en az bi kez kusuyordum ya
Çok çabuk kusabilen bi insandım normalde tık yok asla çıkmıyor ya kussam zaten rahatlayacam eminim ama yok
Prilam bana çok iyi gelmişti gecede iki tane içiyordum. Dördüncü aya girince gecmistiysukur hiç içmedim kaçıncı haftada siniz bilmiyorum ama merak etmeyin geçecek
ben bulantılarımi ferahlatıcı meyveyle hafifletiyordum tavsiye ederim ![]()
Daha 8 hafta 2 günlüğüz
inşallah gecerr
12haftadan selamlar valla her saat bulantı ile geçiyor ikinci trimesterde geçer diyorlar
Seni öyle iyi anlıyorum ki, 17+1 deyim halen devam ediyor, prilam zaten işe yaramıyor. Kusamıyorum da, bastırmak için sürekli çubuk kraker ve leblebi yiyorum. Doktorum doğuma kadar geçmeyen bulantılar bile var dedi. Sabredicez ne yapalım. Senin kaç hafta cinsiyet belli mi?
Gittikçe rahatlatacaktır mideniz çok yormadan ferahlatan şeyler tüketin
8 hafta 2 günlük daha cinsiyet felan belli değil
İnşallah ya
İnşallah geçer hepimizin ya
35+4 günlük hamileyim halen daha mide bulantısı devam ediyor aç yok farketmiyor. Bol su iç biraz da olsa rahatlatıyor sade soda kefir kullan.
Valla ben hepsini denedim bir tek soda işe yaradı bende o da 3-4 saatlik sonrası yine devam
Hayırlısı kızlarım gercekten
Yediğimide kusuyorum ya bebege besin gitmiyor diye de endişeliyim inşallah bişey olmaz
Allah yardkmcın olsun Allahın izniyle beslenir korkma içini ferah tut ben 10 haftaya kadar 8 kg verdim
Bende 10 haftalığım 5 haftalıktan itibaren aynı şikayetler başladı Prilam kullanıyorum ama fayda etmiyor gece 2 içiyorum sabahta 1 kullanmaya başladım . İkinci trimestirde geçer diyorlar ama çok nadir doğuma kadar devam eden de varmış üstümüzden uzak diyorum. Tatlı ve kızartma türü şeyler bulantıyı tetikliyor yeme, tuzlu çubuk ve sarı leblebi hep evde bulundur ve tüket canın istemese bile bulantın mı var ye , sabahları baş ucunda olsun sabah kalkar kalmaz kraker ye
Bende hiç birşey yiyemiyorum kilo da verdim ama bebek gelişimi iyi şükür doktor dedi ki zaten ilk 3 ay bebek senden besin almaz dedi folik asit onu besliyormuş folik asit kullanıyorsan sıkıntı yok