Geçmeyen baş ağrısı

Kızlar merhaba bugün 10+3 olduk bu vakte kadar hiç bulantı kusma bir şikayetim yoktu dün başlayan ama hala geçmeyen başımın sol tarafında çok şiddetli baş ağrısı var ta midemi bulandırıp kusturuyor yaşayan varmi nasıl rahatladınız

Migren sinüzit falan var mı canım varsa gebelikte tetikliyor

Gebelikten önce de ağrı olduğunda böyle kafamı kaldıramaz duruma gelirdim bazen ama hiç araştırmadım var mı yok mu diye

Migren varsa eğer ağrıdan gözlerini açamıyorum ağrıyla birlikte miğde bulantısı oluyor ışık ses herşey ağrıyı iyice artırıyor senin ne şekilde ağrı tam olarak

Sağ tarafta zonklama şeklinde ağrı kafamı hareket ettirdikçe daha da şiddetlenen bir ağrım var gitsem mi doktoruma birşey kullandirir mi bilmiyorum ki

Sen bilirsin canım ben gebelikten önce gitmiştim bazı ilaçlar önerdi ama bunları kullansan bile geçmez demişti bana çok dikkat etmen gerek dediydi

Azıcıkta olsa rahatlatacak birşey bulsam :slightly_frowning_face:

Ben günlük aç karnına 1 bardak süt içiyordum migren atakları olmuyor olursa da hafif oluyor ağrı olunca uyuyordum çok zor ağrı ile uyumak ama uyanınca ya tamamen geçiyor yada var yok arası bi ağrı kalıyordu

Bi gün hiç unutmam sabah uyandım kafamı yastıktan kaldıramıyorum nede ağrıdan gözlerimi aça biliyorum evde de ağrı kesici yok başımı bacaklarımın arasına aldım ağlamıştım üşüttügüm zaman çok oluyor bazen de saçlar ıslak gezdigim de

Aktarlarda migren taşı oluyor. Başıma sürüyorum her ağrıdığında o kadar rahatlatıyor ki. İlaç kullanmayı hamilelikten önce de sevmezdim. Migren taşı bu konuda çok iyi tavsiye ederim

Gebelikte zararlı değil mi nasıl bir taş kokusu var mı

Viksin sert hali gibi bir şey naneli kokusu var zararı olacağı hiç aklıma gelmedi sanmıyorum ama bilemem tabi :slight_smile:

Ensenize doğru kafanızın arkasina buz aküsü koyun işe yarıyor

Evet canım kan basıncı yükseldiği için baş ağrısı olabiliyor ben de yaklaşık bir hafta geçmeyen bir baş ağrısı yaşadım bol su iç

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için umarım ben de rahatlatır biraz

Aynı seyı ben yaşıyorum son 3 gündür şiddetli bir baş ağrısı . Dün serum taktırdım gece rahat uyudum ama bugün yine kötüyüm . :slightly_frowning_face:

Merhabalar benimde migrenim var ve baş agrısı çok oluyorum parol içip başıma sovuk buz kompresi yapıyorum gözüme jelli göz bandı var bende buzdolabında hep tutyorum onu takıp ensemede souk kompres yapıyorum iyi geliyor iki üç saate agrım kalmıyor