2 gün boyunca adet sancısına benzer sancı çekiyorum bu sabah uyanınca sancım geçmiş sandım bi 10 dakka sonra yine başladı. Kasığımda asla geçmeyen bir ağrı var. sırtımda da ağrı var. Sancı ne geçiyor ne de şiddetleniyor hep sabit. günlük hareketlerimi kısıtlamiş durumda yemek bile yapamıyorum. Sizce doğum yakın mıdır kızlar yoksa bu başka bir şey mi? Bu arada 38+ 2 haftalığım.
Sancılarının sıklıklarını dakika bazında tutmaya başla canım. Sancıların her 10 dk da bir devam ediyorsa doğumun yaklaşmış veya başlamış bile olabilir.
Sancılarım çok düzensiz 3 dakkada bir gelen de var hiç geçmeyen de. Şiddeti değişmiyor hep sabit. Hiç halim kalmadı doğum başlasa bile nasıl doğuracam bilmiyorum sancılar aşırı halsizleştirdi. Bebeğimin hareketleri iyi ama bebeğim aşağıya çok baskı yapiyor. Akşama kadar geçmezse yada şiddetlenmezse acile giderim artık.
İhmal etmeyin lütfen burada sancıları düzensiz olup doğuma giren bir arkadaş vardı
Öyle oluyor mu ya ben hep sancinin şiddetlenmesini ve 5 dakkada bire düşmesini bekledim. öğleden beri hep dinlendim uzandım son 1 saatir sancım yok sadece hafif sırt ağrım var. Bebeğimin hareketlerini hala hissediyorum. Bakalım ne olacak
Evet şuan bende öyleyim 38+1 adet sancısı gibi belimden kasiklarimdan vurdu akşam surekli çocuk arada bir kastı kendini dengesizdi uyuyup uyandım sürekli arada gezindim ama cogalmadida bende idrar yolunda enfeksiyonda var şuan oyuzdende olabilir uzun zamandır bu ağrıları çekiyorum normalde nst de ağrı çıkıyor ama enfeksiyondan dolayı deniliyor.
Acile geldim nst de sancım var ama açılmam yok soğuk almış olabilirim enfeksiyon olabilir dedi doktor dinlenmem gerektiğini söyledi
Belimde hala hafif ağrı var geçmedi kasıklarımda ki ağrı ise arada bir yokluyor sadece
Dinlenmeye çalışın biraz istirahat edin
38.haftada nasil nst de sanci görmesine ragmen dinlen diyip eve gonderdiler yaa , ben asla gidemezdim eve korkumdan
Düzenli bir sancım yok nst de bildiğim kadarıyla yalancı sancılar da sancı olarak çıkabiliyormuş. Açılmam hiç yok. sancılarım da azaldı o yüzden içim rahat biraz. Doktor sancılarını takip et sıklaşırsa hemen gel dedi bilmiyorum evde takip edecem
Canım 3 gün önce taburcu oldum aynı şikayetten 5 gün yatırdılar enfeksiyon çıktı soğuk almıştım öksürüğüm vardı düzeldi taburcu oldum 36 haftayım korkma ama ihmalde etme çok sıklıkla olursa akinti olursa git acile
Geçmiş olsun canım. Bende Sancılarımın takibindeyim şuan bugün akıntım bayağı oldu ama beyaz krem rengindeydi. belimdeki ağrı geçmedi bir türlü hafif sızlıyor sancılarım sıklaşırsa eğer hemen acile gidecem.
Aynen idrar yolu enfeksiyonu sancı çıkartıyor ama dengesiz kasılmalar ve ağrılar oluyor 34 haftalıkken doğum sancısı gibi sancılarım vardı benimde 2 gün boyunca yattım hastanede ertelediler doğumu zorla. Şuan bendede kesin enfeksiyon tekrarladı dengesiz kasılma ağrılar başladı açılma yok aynı şekilde. Bol su iç şuan ve çocuğun hareketlerini kontrol et aynıyız şuanda seninle şuan kasılmalar ağrılar haliyle devam salı günü gidicegim için doktora acile gitmeyi düşünmüyorum ama nişan yada su patlaması,sızıntısı olursa tabi asla durmamamiz gerek çok dikkat et kendine sadece şuan en büyük ilacın su çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım. Öncellikle sana da geçmiş olsun. Rabbim Sağ Salim bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah gerçekten son günler hem geçmiyor hem de zorluyor. Bende Bol su içmeye gayret ediyorum bebeğimin hareketini iyi hissediyorum. doktorum suyun da gayet iyi dedi. 2 gün önce bayağı suda kalmıştım balkonu yıkarken doktor üşütmüş olabilirsin diyince direk aklıma geldi.