Geçmek bilmeyen mide bulantısı

Bende kalkamıyorum sabahları eşime akşamları bazen hazırlayamıyorum bile üzülüyorum adama da ya meyve bende yiyorum canım sende kullanmışmıydın prilam

Off sorma. Ya bende 9 +3 günlük hamileyim bulanti ve kusma bitmiyor ne zmna kadar sürecek bu ayrıca ilk hamileliğim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Maalesef benimde 3 ayım aynen böyle geçti Doktoruna söylersen ben prilam kullandım miğfe bulantımı kesmişti ve içerisinde vitaminler vardı çok etkisini görmüştüm Sabahları aç karnına su içme Yemeğini hemen ye aç kalmamaya çalış ve çorba türü şeyler seni daha rahat hissettirecektir En azından bende böyle olmuştu çok geçmiş olsun zor bir dönem

Prilam mı nasıl kullanmıştın

Bende 8+2 ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyorum 9+2 oluyor aynı sayılır neredeyse benimde ilk gebeliğim :innocent::innocent:

1 Beğeni

İlacın etkisini zamanla görürsün inşallah canım. Valla yeşil elma beni kurtardı:joy: ama ben kızartılar hiç bir şeye tahammülüm kalmamış yağ kokusu beni içten içe öldürüyor sanki o yüzden evde yasak şimdi ve fırın kokusu fırın daha 5 dakika çalışmamış evi hemen terk diyorum ya dışarı kaçarım yada balkona. Ama evin bütün pencerelerini açık bıraksam sabaha kadar o koku içeriye hapsolmuş sanki çıkmıyor

Ben prizin diye bulantı ilacı kullanmıştım ama doktorum demişti zaten hangisini verirsem vereyim bulantım ağır geçtiği için fayda etmiycek diye her gün acile gidiyordum nerdeyse serumla dengeliyolardi sıvı dengesini

Buzdolabı kokusuda tiksindiriyor beni artık eskiden koku almazdım bu kadar şimdi nereye girsem her kokuyu alıyorum geçen eşimle dışarı yürüyüşe çıktık mahalle arasındayız dedim bu mahalle çamaşır kokuyor kafamı yukarı kaldırdım baktım 2 3 kişi çamaşır sermiş o koku bile rahatsız etti beni ya o gün​:smile:

Bizim buraya gitsem bile hiçbirşey yapmıyorlar yanlış müdahale ederler diye korkuyorum geçen gece kanamam oldu bişey yapamayız şehir hastanesine gitmen lazım dediler

Sen doktoruna söyle yatiş yapalım de çoğu kişiden duydum çünkü faydası olduğunu rahatlayip çikiyorlarmis hastaneden azalma oluyomus bulantilarda

Bugün rahatım biraz belkide ilaç yeni yeni fayda ediyor çok sıvı kaybettim 2 3 gündür inşallah ilaç yeni fayda etmiştirde bulanmam artık

Elinden geliyorsa gitmeye çaliş çünkü yiyememek gerçekten zor oluyo kötü tarafi tansiyonunda etkileniyo sürekli halsiz kaliyosun

Evet ya halsiz bitkin yorgun oluyorum sürekli elimi kolumu kaldırasım gelmiyor

Başlarda bulantın oldumu gecmiyo canm benimde aynıydı çünkü ilk haftalardan beri sürekli çekiyorum bu gün 15 haftalık olduk dün sana yorum yaptım çok geçmeden gittim ne varsa çıkarttım yine :joy:

Şuan 15 haftalık hamileyim.ilk günden 12inci haftaya kadar aralıksız midem bulandı.sabah uyanır uyanmaz başlıyordu gece uyku uyutmazdı bulantı bana.çok şükür geçti şimdi.doktorum bana şunu söylemişti,bulantıya sebep olan şey hamile olman​:grin: yani bazı gebeler ne kullanırsa kullansın geçmiyo ben bunu anladım.ama olips naneli şeker çok iyi geliyodu bana hafifletiyodu bulantımı

Ayy canım zaten dün evin içinde görseydin halimi ağzımda olips naneli şeker burnumda 2 tane maske olduğu halde gittim çıkardım yediğim şeyleri​:smile:

Ayyy allahım ya :smile: bide ben kusarken eşim yanımda bekliyor diyorum ben kendimden tiksiniyorum sen nasıl tiksinmiyorsun ben tiksinmem diyor biri benim yanımda kussa hemen kusarım ben geçen eltimin oğlu kustu bende öğürdüm bir anlık

Ben de 23+2deyim halen ilaç kullanıyorum. Ne zaman bu bulantılar biter hiç bilmiyorum.

1 Beğeni

Ben 2 tane atiyorum hala acaba diyorum 1 e dusurup denesemmi…gecen icmedim yattim denemek icin ertesi gun hala midem bulandigini farkettim :grinning:

1 Beğeni

Eşim elimi tuttuğunda tiksiniyorum elin kokuyor dedim bi kaç kez dedi bir daha sana dokunursam ne olayım​:rofl::rofl: diğer gün elimde kokuyor dedim adam dedi karı delirmiş:joy::joy: şimdi alıştı öptüğünde geri itiyorum öptüğü yeri de siliyorum görüyor ama bir şey demiyor :laughing::laughing:

1 Beğeni