Kızlar 5. Geçikme günüm, 1. Günden beri göğüsümde inanılmaz bir ağrım var uyurken sağdan soldan dönerken çok ağrı hissediyorum, biraz yorgunluk hissediyorum, sizce normal mı? Hala test yapmadım hastaneye gidip kan testi yapmayı düşünüyorum
Kan testi yapıp emin olabilirsin, biliyor olmak daha dikkat etmemize vesile oluyor, belirtilerin adet döneminde de görülüyor olabilir ama ayrica gebelik belirtisi de olabilir, Rabbim gönlüne göre versin
5 gün gecikmiş zaten varsa testte de çıkar önce evde test yapın bence
Bence vakit kaybetmeden bir test yapın bence hakkınızda hayırlısı
Benim ilk belirtim göğüs ağrısıydı ama adetten önce başlamıştı. 1 gün gecikince testte silik çizgi gördüm. Test yapmalısınız, umarım güzel sonuçlar gelir
Benim de aynı genelde adet olmadan 1 hafta önce göğüsüm arıyor ama bu sefer farklı hissediyor ve farklı ağrıyor
Bende testten önce en belirgin belirti göğüs ağrısıydı. Bu zamana kadar ilk kez böyle bir ağrı hissetmiştim Hakkinizda hayirlisi olsun.
Ben de adetten beş gün önce falan o ağrıları çekmeye başladım bugün adetimin ilk günü ve adet olmadım test yaptım pozitif çıktı . Bence direk bir test alın test yapın ona göre hareket etmiş olursunuz