Merhaba hanımlar Kaç gün gecikmeli ile hamile olduğunu öğrendin ve beta kaçtı?
Gecikmem olmadan öğrendim ben
4 gün gecikmeyle öğrenmiştim. Beta değerimi hatırlamıyorum
Sen nasıl öğrendin ?
2 gün gecikmeyle öğrendim 3 cü ayımda hastaneye gittim
Gecikme olmadan, beta hcg 21.4 ile öğrendim
10 gün gecikmeyle öğrendim ben değerim 15245 çıkmıştı hatta aslında yapmayım bir sonraki regl dönemini bekleyecektim ama ablamın ısrarına dayanamayıp yaptım.
Bende gecikme önceki ay da olduğu için aldırış etmemiştim 10 gun falan gecıkmıstı ogrendıgımde HCG 2600 lerdeydı yanlıs hatırlamıyorsam ve 4 haftalıktı
3 4 gün gecikmiştim çok düzenli olduğum için dayanamayıp test alıp evde yaptım sonra ertesi gün 2 tane daha alıp yaptım emin olmak için
Benimde iki gün gecikti test yaptım ne zaman kan testi yaptırdım bilmiyorum ama 2 haftalık felanken yaptırmıştım galiba 3745 çıkmıştı
5 gün gecikmeyle test yaptim evde pozitif çıkınca ertesi gün hastaneye gittim beta 830.00 cıkmısti doktor daha cok yeni demisti 5 gün sonra tekrar gittiğimde 3760lardaydi ve kese görünmüştü 4 hafta 3 günlüktü
Gecikmem olmadan öğrenen ben . 4 gun önce öğrenmişdim hemde
10 gün gecikmeyle öğrendim 3583 tü
6 gönderi yeni bir konuya bölündü: Beta yükselmesi nasıl
adetime daha 5 gun vardi ogrendim evde yaptigim test silik cikmisti kan verdim beta 48 le ogrendim
Benimde adetime üç gün varken rasgele test aldjm silik çıktı sonraki gün kan verdim pozitif çıktı şuan 6 +2 oldum
Beta olcumlerini ayni hastanede hatta ayni saatlerde yaptirmanizi oneririm hastaneler arasinda deger farkli cikabiliyor cunku