Gecikme süren ve beta değerin

Merhaba hanımlar Kaç gün gecikmeli ile hamile olduğunu öğrendin ve beta kaçtı?

2 Beğeni

Gecikmem olmadan öğrendim ben :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

4 gün gecikmeyle öğrenmiştim. Beta değerimi hatırlamıyorum :face_with_hand_over_mouth:

Sen nasıl öğrendin ?

1 Beğeni

2 gün gecikmeyle öğrendim 3 cü ayımda hastaneye gittim

Gecikme olmadan, beta hcg 21.4 ile öğrendim :innocent:

2 Beğeni

10 gün gecikmeyle öğrendim ben değerim 15245 çıkmıştı hatta aslında yapmayım bir sonraki regl dönemini bekleyecektim ama ablamın ısrarına dayanamayıp yaptım.

2 Beğeni

Bende gecikme önceki ay da olduğu için aldırış etmemiştim 10 gun falan gecıkmıstı ogrendıgımde HCG 2600 lerdeydı yanlıs hatırlamıyorsam ve 4 haftalıktı

3 Beğeni

3 4 gün gecikmiştim çok düzenli olduğum için dayanamayıp test alıp evde yaptım sonra ertesi gün 2 tane daha alıp yaptım emin olmak için :see_no_evil:

3 Beğeni

Benimde iki gün gecikti test yaptım ne zaman kan testi yaptırdım bilmiyorum ama 2 haftalık felanken yaptırmıştım galiba 3745 çıkmıştı

3 Beğeni

5 gün gecikmeyle test yaptim evde pozitif çıkınca ertesi gün hastaneye gittim beta 830.00 cıkmısti doktor daha cok yeni demisti 5 gün sonra tekrar gittiğimde 3760lardaydi ve kese görünmüştü 4 hafta 3 günlüktü :smiling_face:

3 Beğeni

Gecikmem olmadan öğrenen ben .:face_with_hand_over_mouth: 4 gun önce öğrenmişdim hemde​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

10 gün gecikmeyle öğrendim 3583 tü

3 Beğeni

6 gönderi yeni bir konuya bölündü: Beta yükselmesi nasıl

adetime daha 5 gun vardi ogrendim evde yaptigim test silik cikmisti kan verdim beta 48 le ogrendim​:kissing_heart:

1 Beğeni

Benimde adetime üç gün varken rasgele test aldjm silik çıktı sonraki gün kan verdim pozitif çıktı şuan 6 +2 oldum

1 Beğeni

Beta olcumlerini ayni hastanede hatta ayni saatlerde yaptirmanizi oneririm hastaneler arasinda deger farkli cikabiliyor cunku

2 Beğeni