Kızlar ilk idrarla test yaptım negatif ama hala adet belirtim yok ne yapacağım bu kdr gecikme hiç olmadı 1 2 gün oynardı kan versem olurmu
Hayırlı günler canım benim kide gecikiyodu ben teste yapmadım kendi haline bıraktım nasip dedim allaha bıraktım 14 gün gecikti sonra eşim test getirmişdi akşam yaptım 1 pozitif çıktı inanmadım iki tane daha yaptım gene pozitif inanmadım hastaneye gitim kadın doğuma sonra muayene eti hayırlı olsun dedi çift kese gözüktü ama altan muayene eti çok şaşırdım şükretim sonra rabimde senin gönlüne göre versin Hayırlısı Olsun
4 gün normal gecikme olabilir 6 7 gün geciksin en azından o zaman test yapın. Bide her ay olacakmı olmayacakmı diye düşünmeyin sitres yapmayyın stres bebek tutmasını engelliyor siz deneyin dua edin Allah’a bırakın olursa zaten bi şekilde haberiniz olacak
Merhabalar, süreci çok merak ediyorsanız erken gebelik testlerini deneyebilirsiniz. Adet olmadan 5 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş, eczacım demişti. Ben 2 gün geçince yaptım pozitif çıkmıştı. Ama şimdi bebeğimi kaybettim gibi bir şey. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok geçmiş olsun aşırı silik çıktı yaptığımda sizin kaybetme sebebiniz nedir üzüldüm
Sağolun, şuan gelişmediğini söylediler . Haftaya kadar düşmezse kürtaj dedi doktor.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabim gönlünüze göre versin hakkınızda hayırlısı olsun
Amin. Çok teşekkür ederim
Bende 6 haftalık düşğk yaptım kendisi düştü sağlıksızsa vücut atar zaten nasipse yine olur
Ben ilk kez 14 gün gecikme gördüm 8 gün gecikmede test yaptım negativ çıktı 6 günden sonra Adet oldum ama sanırım açılma oldu çünki çok fazla katı kanla başladı adetim. Şuan çok Şükür 37+5 haftalık hamileyim ve artık günler sayıyoruz Allah her kese nasip etsin inşeAllah sizde tekrar hamile kalırsınız en yakın zamanda
Kan verdim sonucu bekliyorum sağlık ocakları malum geç çıkıyor Amin hayırlısıyla inşallah