Geceleri Bacak Agrisi

Merhabalar, Magosit kullaniyorum gunde 1 maden suyu icip 1 tane de buyuk muz yiyorum fakat yine de gece bacak agrisi beni uyandiriyor var mi onerisi olan deliricem, bu arada 2 aylik hamileyken boyle olmustu tekrar uykularimdan uyandiriyor her gece ve evde yuruyorum biraz fakat yarim saat 1 saat kivrandiriyor :woman_facepalming:t2:

Geçmiş olsun. Kramp mı giriyor yoksa ağrıyor mu sadece ?

Vücutta su yeterli olmadığında da bacak ağrısı oluyor geceleri

Bendede çok oldu ya kemik ağrısı çok çektim ben.Gece hep yururek gecti benim.Hareket ederek geçti.Bide bol su içtim.Kramp ağrıları çok kötü

Aslinda su da iciyorum ama gecmiyor, dediginiz gibi gece kalkip yuruyorum esneme yapiyorum ama tabi nafile

1 Beğeni

Kullaniyorum evet ama hala agri var soracagim doktoruma

Benimde bacağım kitlenip kaliyo kaç kere kırılmaya ramak kala kurtardik çok kötü o ağrı

Bende hem huzursuz bacak sendromu hemde varis var son donemlerde soğuk uygulamanın bir nebze rahatlattigini anladım… gece bir fis fis şişesine buzlu su doldurup bacaklarıma sıkıyorum :smile:

1 Beğeni

Sürekli soğuk suyla yıkamaya gitmek beni yoruyor çünkü

Deneyecegim bu tavsiyenizi :bouquet:

Bendede varis var varya bu ara cok agriyor ya

Geçmiş olsun canım. Benimde bacak ağrılarım oluyor. Ebe 2- 3 litre suya 1,5 su bardağı epsom tuzunu koyup akşamları ayak banyosu yapmamızı söylemişti. Ben yarın deneyeceğim İNŞALLAH. İstersen sende bir dene. İNŞALLAH şifasını bulursun

Ilk defa duyuyorum bu tuzu arastirdim ve evet agrilara iyi geliyormus siparis vermeliyim trendyoldan, cok sagolun.

Kramplarım için kullanmıştım. Ayrıca magnezyum sülfat olarak tüketiyorum. Magnezyum değerim çok şükür yükseldi. Düşük tehlikesi olanlar da tüketiyor. Rica ederim​:cherry_blossom: