Teşekkürler .bilgi icin
Amin Allh herkesin bebesini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Tabiki de ederim .
Ne kadar guzel
Evet artik aklimda soru isareti kalmadi . Keske daha once paylassaymisim bu soruyu . Herkes cok guzel bilgilerler cevapladi . Artik bende dinleyebilirim
Ay ne kadar tatli bir annesiniz . Bende bunu yabilirim ben is tutarken bebegim de kurandan bir parca dinlesin Ben esime dedim kendim cok bilmiyom okumayi cinsiyetini ogrenince bebegimize kurandan bir yasin okurmusn dedim kabul etti . Ben ramazanda cuz falan okuyordum. Esim de kuran okurken hemen onun yanina gidip bende ya dinlerim yada takip etmeye calisirdim.
Allh herkesin duasini kabul eylesin . Biz hamiṣ anneler ve bebegini emziren annelere daha cok sevap yaziliyor ne kadar guzel birsey anne olmak zor ama rabbim onun sevabını bile dusunmus ne kadar guzel . Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin
Aramizda hoca olandan da varmis . Gerekn cevabi aldim . Herkesin dusncesi de birbirine benziyor .
Teşekkür ederim Amin cümlemizin inşallah
Rabbim niyetlerinizi kabul etsin 🩷
Hiç bu açıdan düşünmemiştim saygısızlık olur mu diye. Hamilelikte çok sureleri falan dinleyerek uyumuşluğum var. Şimdi bebeğim doğdu hala da dinletiyorum
Ne guzel burdan alinan karara gore bir sakincasi yokmus int. oyle yaziyor zaten ben sadece biraz daha emin olmak istedim
Şöyle ki ninni niyetine kullanmıyorsanız herhangi bir sakıncası yoktur. Tabiki elinizden geldiğince edep ve adap çerçevesinde olmaya gayret göstererek dinleyeceksiniz. Saygısızlık yapmadığınız sürece bir mahsuru yok. (açıklama ihtiyacı duymadım, beni anladığınızı düşündüğüm için)