Gece uykusuzlugu 30. Hafta

Gunaydin kizlar 30 haftalik olduk çok sukur son 1 haftadir hic uyuyamiyorum sabaha kadar bacaklarim agriyo gunduz o agri yok ama bebegimde sabaha kadar resmen uyumuyo surekli hareket ediyo oda uyutmuyo beni kontrolume bir hafta var daha bu magnezyum ilaci tek çesitmi acaba kendim alip kullanmaya baslasam

O ağrı bende kaç haftadır var nerdeyse beş aydan berj hiç biseyin faydası yok gece bil kalkıyorum elim kolum uyusuk ağrı halinde biraz evin içinde turlayip öyle yatiroyirm mutfak balkon geziyorum bazende uykum kaciyo uyuyamiyirum oturudugun yerden uyuyorum salonda koltukta sonra uyku hali kendimi uzatıyorum uyumuş oluyorum o şekilde

Birse vajina agrisi sağa dola dönerken aciyor resmen geçen lavoda çok gerdigim için incittim sanırım kemik içinde kırk kırt ediyor vajina üzerinde ki kemik yani ne yapacam bilemiyorum

1 Beğeni

Magnezyum günde iki defa kullanıyorum sabah aç karnına kan hapı birde elanatal kullanıyorum ona rağmen ilaçlar yetersiz kalıyor maden suyunuda arada bir pek içemiyorum ağzımın tadı yok

Az kaldi ama bizde az kaldik bide benim 10 yasinda kizim var okullar acilicak.valla hic gozum kesmiyo. Kontrole.gdiince bi soyleyin doktora kemikden olsa agriniz cok olur duramazsiniz sanki. Magnezyum ben kullanmiyorum kontrolde soyluycem artk.doktora

Benimde öyle iki tane gidecek okula Allah yardımcımiz olsun bende öyle.dusunup.duruyorum

Lavabidan kalkarken birde bı sizlama oldu bacağım kaydı vajina uzerim aşırı acıdı ney olduğunu anlamadım sünnetli çocuklar gibi kaç gündür orayı tutuyorum yururken cok asiri olmasda aciyo

Ara sıra vajina ağrım oluyor du ama bu yaptığım hereketle artti

Canim bi acile gitsene allah korusun nolur nolmaz

Bugün kontorle gittim doktora söylemedim ama kontrolde olsa bisey derdi heralde eğilirken aciyo birde sağa sola dönerken içinden bı kırt sesi geliyor ama neden anlayamadım utandım vajinamda böyle ağrı var diyemedim

Multivitamin olarak decavit kullaniodum bıraktım bütün ağrılarım dindi bacak kaslarıma kadar kasılıo du

1 Beğeni

AA bende bı ara kullandım bacak ağrıları artmıştı şimdi elevit geçtim

Ben hiçbirşey kullanmamaya karar verdim demir ve D3 haricinde

1 Beğeni

Demir hapını ne zaman verdiler size

Tm hatirlamiyorum ama 20. Haftadan beri kullanıyorum galiba

1 Beğeni

Aynı durumdayım. Magnezyum ve ferritin düşüklüğünden olduğunu söyledi doktorum. Demir ve magnezyum kullanmaya 27.hafta başlamıştım ama ona rağmen değerlerim düşmüş. Sağlık ocağında kan verip aile hekiminden ilaç isteyebilirsiniz. Her magnezyum iyi gelmeyebilir.

1 Beğeni

Magnezyum aldınız mı devletin ödediği magnezyum da Yann etkisinde depresyon var lütfen bunları göz ardı etmeyelim. Bana da vermişlerdi magnezyum o yann etkiyi okuyunca içmeme kararı aldım

1 Beğeni

İsmi nedir magnezyumun benimkide magosit

Magnezyum birde terledikce vucudttan atilirmis bı yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum yaz ayı malum terle atiyorda olabiliriz hapda bu yüzden etki etmiyor olabilor

Magnezyum ismini bana mı sordun