26.haftamdayım gece 4 kez falan idrar için kalkıyorum gün içinde sıvı tüketimim fazla sizlerde durum nasıl normal midir?
Aynen canım normal bende saat başı uykularimdan uyanıyorum
Kaçıncı haftasındasın
Ben nasıl oluyorsa hamılelıgımın ılk zamanından berı oleyım ama cogunlukla idrar yolu enfeksiyonu oldum hep sımdı ıss yarım saatte bır tuvaleetteyım ne uyku ne baska bısey yatak acıcam lavobaya nerdeyse bır gozum kapalı gıdıyorum
Bende öyleyim inanki pisikolojidende kanakli olduğu nu düşünüyorum .
36+3 uykular haram oldu bende aynıyım uzun zamandır sürekli tuvalete çikiyorum. Ama eğer idrar yaparken yanma vs varsa idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş dikkat edin ona. Oda sürekli idrara cikartiyormus.
İlk aylarda sürekli gece idrara sık çıkıyordum. Düzelmişti, ama bir hafta falan oldu tekrar başladı 27+6 dayız
4 kez çıkıyorsan çok iyi tuvalete giriyorum yatağa geçiyorum daha üatümü örtmeden yine geliyor kalkıyorum yapıyorum 1 yudum su içiyorum yatağa geçmeden yapıyorum yarım saat geçmeden tekrar . 30. Haftadan beri böyle şuan 37+4 çok şükür son haftam ama gece uykum haram
Psıkolojı yuzunden bu kadar tuvalet yapılcagınınzannetmıyprum enfeksiyon gıbı cocuktada buyumeye basladıkca hem baskıdan dolayı mesane tam bosaltılamıyor hemde böbrekler cok calısıyor dıye heraldı ama mesanenın tam bosalmadıgına sahıdım cunkı tan vcden kalkıyorum ılı adım hareket ediyorum cocuk asagımı ınıyor nabıyor daha tuvaletten çıkmadan yıne tuvalete oturuyorum bır o kadar daha ıdrarımı yapıyorum saka gıbı ya
Bende o enfekdıyon cok sukur hıc bıtmedı yapıstı kaldı ılk aylarından bu yana hamılelıgımı daha ogrenmeden ıdrar yolu enfeksiyonundan sueunuyordum antıbıyotık falan kullandım meyer hamıleymısım
ben altıma annemin atletlerinden kesip kendime bez yaptım. Çünkü dediğin gibi kalkınca damlıyor bazen yetişemiyorum tuvalete altıma kaçıriyorum
evet dediğin gibi bende enfeksiyon çıkmadı ama bazen öyle bir yanıyor ki yaparken çığlık atıyorum
herkes banyoya koşuyor doguruyorum heralde diye. Neyse az kaldı benim doğuma şafak 12
Doktor bana idrar yolu enfeksiyonu demisti ve ciddende öyleymiş doktoruna danis istersen hic bir belirtide yoktu sık idrara cıkmaktan baska
Bana sürekli tahlil yapılıyor TSH değerleri için. Yapılmışken hepsine bakıyorlar. Hiç enfeksiyon yok çok şükür
Benimde hamileliğin başından beri düşmedi yakamdan bu enfeksiyon sürekli tekrar ediyor geceleri sürekli uyanmaktan sabahları sersem gibi oluyorum en çokta tam uyku bastıracağı zaman geliyor ben çok sıkıştım diye kalkıyorum gidiyorum birkaç damla tek geliyor çok sinir bozucu bir durum