Kızlar başlıktan anlatacağınz üzere bu gece bir gram uyumadım. Çünkü bebegim de hiç uyumadı dolayısıyla beni de uyutmadı. Hep tekmeledi kıpır kıpırdı sürekli yer değiştirdi. Neden böyle anlamıyorum hem hiç uyumayıp hemde sabahın 6sında uyandırdı beni . Bu normal mi uykusuzluk için ne yapabilirim geri yatamıyorum da öğlene doğru pilim bitiyor hiç bişey yapasim gelmiyor. Bu arada daha sadece 21+4teyiz çok yoruldum
Seni korkutmak istemem ama karninda böyleyse doguncada gececi olacak demekki kızımda böyleydi gündüz sıkıntı yok gece olunca sabaha kdr kıpır kipirdi doğunca sabah 6 dan önce uyumuyordu
@Drym uykusuzluk için tavsiye de bulunamıyoruz çünkü bu bebeğin hareketleriyle alakalı bir durum gün içerisinde de aynı şekilde hareketli mi
Ya herkes öyle diyor ama işin garip tarafı hem gece hem gündüz böyle hiç dinlenemiyorum tabiki hareketli olduğu için çok şükrediyorum iyi mi derdi de olmuyor ama biraz da dinlenmek uyumak istiyor insan eşime kendime vakit ayiramiyorum
Evet gün içinde de böyle maalesef artık biraz dursun diye ağlamak istiyorum bazen o kadar yorgun oluyorum akşam 9a kadar zor dayanıyor vücudum aslında uykusuzluk için tavsiye değil ama tek yaşayan ben miyim bunu merak ettim