Selam arkadaşlar 2 gündür akşam başlayıp Sabah a kadar süren bacak ağrım oluyor neden olabilir sizce uyuyamıyorum ağrıdan…
Benimde öyle 6.ayda başladı 8.aydayim . Magnezyum vermişti doktor bir işe yaramadı malesef şuan yuruyemiyorum duvarlara tutunarak bazen annemin yuruteci ile WC gidiyorum. Kaçıncı aydasiniz bilmiyorum benimki gibi ilerlemeden yürüyüş ve egzersiz yapın
Canım daha çok yeni hamileyim 4+2
Gece agriyip gündüz azalan ağrım vardı malesef şuan gece gündüz demeden kırık gibi dizlerim kalça kemiğim kasiklarimdaki baglanti olan kemikler kırık gibi sızlıyor
Bu iyi haber ne yapın edin yürüyün hareketli olun ilerlemesin
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın
Amin canım benim inşallah gün içinde oturmaya pek fırsatım olmuyor canım bol bol yürüyorum normalde
Aynen canım gündüz iyiyim ama akşam olunca başlıyor uyuyamıyorum
Ne kadar yürümek o kadar iyi tabi çok yorulmamak lazım
Genelde gece şiddetlenir. Benim bileklerimde başlamıştı el bileklerimde sonrasında vücuduma yayıldı malesef sonuç eve mahkum oldum doğuma kadar
Rabbim şifa versin canım inşallah
İnşallah inşallah Allah razı olsun
Aklıma gelmişken doktor magnezyuma baslatsin benimki çok çok geç söyledi Allah onu bildiği gibi yapsın. Magnezyum başlarda alınınca bu kadar ağrı olmuyor
Sağol canım benim yarın doktora gidicem söylerim çok sağol canım benim rabbim inşallah sana da şifa versin
Magnezyum desteği isteyin bence doktora gittiğinizde. Çok yeni hamilesiniz zaten. Gebelik belirtilerinde kemik ağrıları da var maalesef
Evet yarın soylicem canım
Çok geçmiş olsun
Sağol canım
Rica ederim teşekkürler Allah razı olsun. Sağlık gibisi yok hayatta
Bendede 6 ayımdan başladı eşim sağolsun hep masaj yapardı uyurdum yoksa uyuyamıyordum