Gece bacak ağrısı

Selam arkadaşlar 2 gündür akşam başlayıp Sabah a kadar süren bacak ağrım oluyor neden olabilir sizce uyuyamıyorum ağrıdan…

2 Beğeni

Benimde öyle 6.ayda başladı 8.aydayim . Magnezyum vermişti doktor bir işe yaramadı malesef şuan yuruyemiyorum duvarlara tutunarak bazen annemin yuruteci ile WC gidiyorum. Kaçıncı aydasiniz bilmiyorum benimki gibi ilerlemeden yürüyüş ve egzersiz yapın

1 Beğeni

Canım daha çok yeni hamileyim 4+2

2 Beğeni

Gece agriyip gündüz azalan ağrım vardı malesef şuan gece gündüz demeden kırık gibi dizlerim kalça kemiğim kasiklarimdaki baglanti olan kemikler kırık gibi sızlıyor

1 Beğeni

Bu iyi haber ne yapın edin yürüyün hareketli olun ilerlemesin

1 Beğeni

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın​:palms_up_together::palms_up_together::heart::heart::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin canım benim inşallah gün içinde oturmaya pek fırsatım olmuyor canım bol bol yürüyorum normalde

2 Beğeni

Aynen canım gündüz iyiyim ama akşam olunca başlıyor uyuyamıyorum

2 Beğeni

Ne kadar yürümek o kadar iyi tabi çok yorulmamak lazım

1 Beğeni

Genelde gece şiddetlenir. Benim bileklerimde başlamıştı el bileklerimde sonrasında vücuduma yayıldı malesef sonuç eve mahkum oldum doğuma kadar

1 Beğeni

Rabbim şifa versin canım inşallah :pray:

2 Beğeni

İnşallah inşallah Allah razı olsun :palms_up_together::palms_up_together::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Aklıma gelmişken doktor magnezyuma baslatsin benimki çok çok geç söyledi Allah onu bildiği gibi yapsın. Magnezyum başlarda alınınca bu kadar ağrı olmuyor

Sağol canım benim yarın doktora gidicem söylerim çok sağol canım benim :pray:rabbim inşallah sana da şifa versin

1 Beğeni

Magnezyum desteği isteyin bence doktora gittiğinizde. Çok yeni hamilesiniz zaten. Gebelik belirtilerinde kemik ağrıları da var maalesef :roll_eyes:

1 Beğeni

Evet :confused:yarın soylicem canım

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Sağol canım :pray:

2 Beğeni

Rica ederim :cherry_blossom: teşekkürler Allah razı olsun. Sağlık gibisi yok hayatta

Bendede 6 ayımdan başladı eşim sağolsun hep masaj yapardı uyurdum yoksa uyuyamıyordum

1 Beğeni