Merhabalar gece her yarım saatte bir acıkıyorum uyku uyuyamaz duruma geldim 15+6 haftalık hamileyim nasıl başa çıkacağım bu durumla sizinde böyle oldu mu
Çok erken başlamış gece açılmaların dur demezsen çok ani kilo almını yaşayabilirsin dikkat etmeni öneririm yulaflı şekersiz bowl tarzı kuruyemiş meyve yiyebilirsin ne kadar bastırır bilmiyorum ama denemekte fayda çar
Şekerli bişeyler yemeyince yemek yediğimi hissetmiyorum meyve yiyorum çoğunlukla ama kesmiyor daha fazla yeme isteği geliyor uyku uyuyamıyorum yatağa yattığım an geri acıkıyorum
Bende 15+6dayım iştahım hala kapalı mide bulantılarım hafifledi ama devam ediyor . 6dan sonra yemek yemiyorum yatmadan ilaç alacağım zaman 1 tane elma falan yiyorum meyve sık tüketiyorum
Ben yemeden duramıyorum dayanamıyorum açlığa elim ayağım titriyor aç kalınca kötü oluyorum yemesem asla uyku girmiyor gözüme yiyince rahatlıyorum ama yarım saat sonra yine aynı
Acıksan da bir iki gün yemezsen vücudun alışacaktır bazen bana da oluyor gece açlıkla uyanıyorum kendimi zorla uyutuyorum sürekli yemek şeker hastalığı oluşumuna neden olabilir dikkat etmelisin biliyorum çok zor geliyor ama çok aşırı hissedersen ağzına bir iki tane fındık atıp mideni bastırabilirsin hamur işlerine şekerli şeylere çok sarmamaya çalış son haftalarda önünü hiç alamazsın yoksa
Sekerlerın normalmı seker dusmesı falan mı yazıyorsun acaba seker ıstegın oluyor
Bu bünyeyle alakalı ben başından beri 7. Haftalarda başladı hafif 14. Haftalarda azaldı mide bulantısı çok çektim kusma falan bünyen müsaitse olabilir canım yadırganacak bişey yok kilo alırım sonra veririm diyosan ye gitsin bu seninle alakalı tamamen ben hamile kaldığımda 89 90 kiloydum evlendikten sonra çok kilo aldım 7 8 ayda eşimle birlikte mide bulantılarıyla 3 ayda korudum kilomu 1 kilo falan kaybım oldu . Ama bir arkadaşım vardı senin gibi o doğum yapalı 4 ay oluyor ve hamileliğinde 30 kilo aldı 50 kilodan 80 kiloya çıktı . Bir defa yaşıyorsun hamileliğini güzel ve zevkle yiyosan bence endişe etme ben yiyebilsem inan şu kilomda endişe etmem çünkü bir defa yaşıyosyn her hamilelik kendi içinde özel sonra zaten hareketlerle verebilirsin. nasıl rahat hissediyorsan öyle yaşa bence
Sanırım şekerim çıkacak hep bir tık yuksek çıkıyordu oda normal dediler ama gebelik şekerim çıkacak öyle düşünüyorum
Öyle ama işte gece kalkıp bişeyler yemek çok zor tuvalete kalkıyorum ama yemesem duramıyorum uyuyamıyorum
Bastıramiyorum ama mecbur deneyecem uyuyamasam da
Allah yardımcın olsun inşallah odana kraker tarzı bişeyler koy bir iki ondan at uyumaya çalış en azından belki yardımcı olur gece uyanmalarında
İnşallah bugün bir deneyeyim