Gebze çocuk doktoru

Merhaba kızlar doğumuma çok az kaldı gebze civarı güvendiğiniz bildiğiniz iyi bi çocuk doktoru var mı doğumdan sonra güvenebileceğim bi hastane doktora gitmek istiyorum en baştan devlet özel farketmez​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@kocaeli-anneleri öneriniz var mıdır? Doğumdan sonra Mucize Bebek uygulamasına gel canım oradaki anneler daha tecrübeli bebekler konusunda :slight_smile:

1 Beğeni

Gölcük’te benim gittiğim doktor var, özel de medar Hastanesi’nde müjgan keskin çok iyi bir doktor anne sütü canlısı

Uygulamayı indirdim zaten kızımın doğmasını bekliyorum kullanmak için :smile::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağol canım bakim bi dediğin doktora gölcük uzak kaçar gebze tarafındayım ben medara bakarım bi

1 Beğeni

Kaç kere bebeğimi götürdüysem Farabi devlet hastanesindeki çocuk doktorları çok iyiydi özellikle deniz bey ve Muhammet bey tavsiye ederim ipek mavi isimli bir doktor var ondan uzak durun ama :sweat_smile: bayabir sinirli doktor herşeye kızıyor :smirk:

Fatih devlet hastanesinin orada ilgi hastanesi var ya Çocuk üzerine orası çocuk hastanesi zaten orada Bülent özkamer canım benim ben ilk hamileliğimde oğlumu o takip ediyordu çok fazlasıyla memnunum kendisinden

Deneyim bi nasıllar artık birkaç doktor deneyecez mecbur sağol canım

Evet biliyorum orayı bizim eve yakın aklıma gelmişti orası artık orayı da deneyecez birkaç yer deneyip en içime sinenle yıllarca devam etcez sağol canım

Özellikle Bülent özkamere git ama

Tamam canım acaba oranın muane flan ücretleri nekadar bide sigorta geçiyor mu biliyormusun çocuk doğunca sigorta yaptırmayı düşünüyoruz da anadolu Sigorta orda geçiyormu ki bilgin var mı

Onu bilmiyorum açıkçası ama Anadolu genel bi sigorta olduğu için bence geçiyordur

İnşallah geçer teşekkür ederim tavsiyen için :hugs: