Gebelikten korkuyorum 4 aydır regl olmadım

Doğum yapalı 5 ay oldu normal doğum yaptım. Emziriyorum. Lohusalıktan 13 gün sonra regl olmuştum 10 gün sürdü. O günden beri hiç regl olmadım. Farklı dönemlerde kahverengi lekelenmelerim oldu. Ve pembemsi mukuslu kan ama regl olmadım. Sebebi ne olabilir normal mi. Gebelik olmasından korkuyorum var mıdır gebelik

bunu daha net ögrenmek icin en iyisi erken gebelik testi yapın. Doğum sonrası adet kanaması normal kanama vs gibi durumlar karıştırılıyor. İçini rahatlatmak için bi test yap derim.

Valla canım benim lohusa kanamam başta 30 gün sürdü bitti 5 gün geçti bi baktım geri başladııı dedim herhalde lohusa kanamam devam ediyor megersem adet olmuşummm lohusallık dönemimde neyse 40 ım çıktı çıktan 2 gün sonra kesildi kanamam temizlendim falan ay sonu geldi bi baktım hamileyimmm yani 40 ım çıktı hamile kaldım şu an iki bebegimin arasında 8 ay var ikinci gebeligim 31 haftalık dogdu öyle oluncaa da aralarında 8 ay olmuş olduuu yani dikkat edilmeli o lohusallık döneminde adet oldugumu nerden bileyim ben cahilligime denk geldi

Allah bilir ne kadar zorlanmış sın iki bebekle koruma oldumu hiç

Zorlaniyorum kuzum baya zor hemde hani ikiz gibi dusun

Allah hepimize sabır yardım etsin

Amin canim amin

Test yaptın mı hiç canım ve belirtin falan var mı? Bence yoktur bildiğim kadarıyla emziren annelerde ilk 6 ay adet bile olunmayabiliyor.