Merhaba kızlar ben bir aylık hamileyim 75 kiloyum ve zayıflamak istiyorum ilk üç ayda diyet yapılır diye biliyorum eğer zayıflayan varsa bana önerilerde bulunabilir misiniz ayrıca bildiğiniz iyi bir diyetisyen varsa bana önerebilir misin 75 kiloyum ve en az 7 kilo vermek istiyorum iki ay önce doğum yaptım doğum kilolarını vermek istiyorum aynı zamanda bende gebelik şekeri de vardı
Gebelik şekeri var ise onu doktorun seni diyetisyene yönlendirecek sana diyabet için diyeti listesi hazırlayacaklar canim
Daha bir aylık hamileyim ben önlemek için zayıflamak istiyorum şeker testi 24. Haftada oluyor ya onu beklemek istemiyorum
Anladım canım ama bir can taşıyorsun birde minik bebeğin var ama en iyisi bir diyetisyen
Diyetisyene giderek gebelik şekerinin önceki hamileliğinde çıktıgını belirt ve diyet listesi iste herkese yazılan diyeti uygulayamazsın kafana göre meyve bile yiyemezsin bence çokta kilolu hamile kalmamışsın canını sıkma bende 72 ile kaldım .
Ben aslında 70 kilo ile hamile kaldım bebeğim vefat etti 78 den 72 e düştüm sonra üzüntüden tekrar 75 oldum derken şimdi bir aylık hamileyim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin bu sefer , kafana takma bence abartılacak bir kilon yok canım sadece gebelik şekeri ne dikkat et meyve tükettirken bile doktor kontrolünde olmalı.
Kizlar ben daha once cushing sendromu sebebiyle kiloluydum. Gitmedigim diyetisyen kullanmadigim urun kalmadi cozumu olmadigi icin geri kilo aliyordum. Bir kac sene once kendimce cok saglikli bir diyete basladim ve hayatimin rutini oldu 48 kiloya dustum ve 2 3 sene hic kilo almadim cunku duzenim olmusti evlenirken esimin istegi uzerine cok zorlanarak 5 kilo aldim . Gebelikte de bu programima uyuyorum doktorumda uygun buldu.
Protein agirlikli beslenmis oluyorum yag kazanmiyorum kas kaybetmiyorum aksine yag yakip sıkılasiyorum . Bunun yaninda gunde yarim saat yuruyus yapiyorum hamilelikten once en az 1 saat tempoluydu. Ekmek sabahlari tuketiyorum gun icinde yakiyor vucut . Her seyi normal porsiyonda tutuyorum fazlasina kacmiyorum tatli qbur cubur gibi seyleri canim cekerse yiyorum . Asitli yagli yiyeceklerden uzak duruyorum bu surwde mide yanmalari da azaliyor. Valla uygular misiniz bilmem ki yine fe doktor tavsiyesi daha onemli ama atmak istedim.
Evet uygun ama ben günde iki öğün yemek yiyen biriyim arada da süt içerim yani geç yatıp geç kalkıyorum bana pek uymaz diyetisyen araştırdım bugün randevum var bakalım ne diyecek
Saglikla istegidin kiloya kavus insallah .
Şahsen ben 73-74 kiloyla hamile kaldım 78 kiloyla doğuma girdim pek kilo almadım. 1 ay önce doğum yaptım şuan 71 kiloyum . Biraz daha dikkat etsem daha da kilo verirdim veya daha az kilo alırdım. Öğrendiğim en temel bilgi paket gıda olabildiğince hiç tüketme kendini doğallarıyla avut, ekmek ve ekmek ürünü olan gıdalardan karbonhidrat içeriği yüksek gıdalardan kaçın . Lifli gıdalar, sebze ve protein ağirliklı beslen. Ara öğünlerini atlama yoğurt kuru yemiş abartmadan meyve tüket umarım faydalı olur
Benim maalesef geri dönmem artık imkansız fakat bir diyetisyen buldum ve diyetisyen eşliğinde besleniyorum meyve hariç hiçbir şekerli ürün yok diyet listesinde bakalım nasıl olacak ama verdiği liste ile çok acıkıyorum aslında liste kötü değil yediğimde doyuyorum fakat bir saat sonra tekrar acıkıyorum
Nasil basardiniz acaba ben de 69 ile hamile kaldim suan 71 72. 18 haftaligim