Kizlar ben aksarayda kaliyorum kocaeline gidersem sıkınti olurmu acaba 17 haftalik hamileyim
Riskli bir gebelik geçirmiyorsan bir sorun olacağını sanmıyorum canım
@Deniz Ben 16 veya 17 haftalık hamileyken doktoruma sorduğumda 1.5-2 saatte bir inip 10 dakika yürüyüş yaparsam sorun olmayacağını söylemişti. Öyle de yaptım herhangi bir sorun olmadı.
17 haftamda 2saatlik yol gelmiştim annemlere,doktora gitmek için geldikten 10 dk sonra doktora gittim 45 dakika yolşükür bişey olmadi bende riskliydi oyle olması ustelik
Sende risk yoksa bencede gide bilirsin @Deniz
Ben akhisardan isranbula gelmiştim bayram öncesi yaklaşık 6 saat sürmüştü vapurlu kısım dahil ama oturmaktan çol fazla sacım olmuştu acillik olmuştum dr saat başı mola verip yürü dedi eve giderken bizde o şekilde yaptık ve bu sefer hiç ağrım olmamıştı.
Eylül de bizim de tatil planlarımız vardı hamileliğimi bilmeden önce sanırım artık çok zor o planlar sağlık olsun yapacak bir şey yok yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz
Mola vererek giderseniz sıkıntı olmaz heralde hamileliğinizde bir sıkıntınız yoksa. Bizde ağustos sonunda gitmeyi düşünüyoruz mola vere vere gideceğiz.
Erken doğum riskim olmasına rağmen bayram için Hatay’a gittik. Çünkü bebek doğduktan sonra uzunca bir süre gidemeyecektik ve eşimin kardeşinin düğünü de vardı. Mecbur gittik. Normalde 22 saat süren yolu 16 saatte gittik. 2 saatte bir yarım saat mola verdik hep. Doktorum da öyle demişti zaten. Ayaklarımın şişmesi dışında bir sorun yaşamadım çok şükür. Özel araçla gittiğinizde rahat edebiliyorsunuz. Koltuğu arkaya yatırmıştık falan biz. Rahat gidip gelmiştim. Ama doktoruna danışmadan gitmemeni öneririm
Siz riske girmeyin. Bol bol dinlenin. İlk 3 ay çok uyku da olur.
Sanırım öyle yapacağız sağlık olsun onlar iyi olsun da başka bir şey istemembi yemek yapıncaya kadar yoruldum karnım acıyo ayakta kalınca normal mi bu mardin sıcakları da eklenince insan ölecek mübarek
Çok normal, kendinizi yormayın. Dinlenin bolca
Çok teşekkür ederim daha iki üç gündür buradayım sizin ve bir kaç arkadaşın ilgisi beni çok mutlu etti valla çok sağ olun her şey gönlünüzce olsun inşallah acemi olduğum için biraz çok soru soruyorum ama kusura bakmayın
İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Çekinmeyin