Kızlar 13 haftalık hamileyim yüz üstü yatıyorum normalde ama hamile olduğumdan beridir yatamıyorum zaten ileri ki aylarda mecbur yatamayacağım. Kaç haftaya kadar yüz üstü yatabiliyorduk ? Kızımdan sonra uzun bir zaman geçti unutmuşum herşeyi Bilgisi olan varmı ?
Bende yüz üstü uyurdum sürekli ama hamileliğimn başından beri yan pozisyonda yatmaya çalıştım ki alışkanlık haline gelsin . İster istemez uykuda yine yüz üstü dönüyordum . Eşim biraz evhamlıdır . Yastık almıştı hamilelik sürecim için onu kullanıyorum gayet rahat uyuyorum
Bende yan yatıyorum ama daha karnım büyümeden yüz üstü yatmak istiyorum hiç rahat edemiyorum yan yattığımda da nedense yattığımda bir şey olur diye de panik oluyorum
Bende həp yüz üstü yatiyorum Hamiləlikden sonra Yatamiyor
Aynı şekilde uyku tutmuyordu beni ama alıştım dediğim gibi o yastıgında çok faydası oldu . Ama doğumdan snra özlediğim tek şey yüz üstü yatmak
Ben de yuz üstü yatip bi bacagini karnina cekip yatanlardandim hafta olarak hatırlamiyorum ama kendiliginden yatamadim kasigimda baski hissetmeye basladigimda dikkatli yatardim karnima çokmeden yatardim ilerledikce yan pozisyona gectik artik yanlarimiz agriyoruz
Evet çok özleniyor
Bakalım şimdi rahatsız etmiyor beni. Bir iki hafta daha yatarım heralde umarım
Ben yatamıyorum yan yada sırtüstü sadece yüzüstü yattığımda dalabiliyorum napıcam bilmiyorum 15+6 haftalığınz
Allah kucagina almayi nasip etsin yatarsin agri girene kadar
Nöbet tutarız artık uyunmuyor geceleri bir süre sonra sırt üstüde hic yatılmiyor saga sola yuvarlanacaz artık
yuzustu ben yattim 23 24lu haftalara kadar sonra gobek buyuyor yatamiyosun zaten
sirtustu 25 26dan sonra yatmayin diyolar bebege kan akisi oksijen falan az gidiyomus.biraz riskli yani sirt ustu.alisiyosuniz zamanla yan yatmaya
Ben 5 ay boyunca karnımın üstüne yattım ne zaman karnim hafif cikmaya basladi zaten yatamamaya basladim onu vucudun kendisi belirliyor aslinda doktor öyle söylemişti. Doya doya yattim yani simdi de yan yatiyorum ama yine hafif eğimli yatiyorum tam yan yatamiyorum hic alisik degilim yastik koyuyorum karnima ayagimi ustunden falan atiyorum öyle
Oh daha zamanım varmış öyleyse doya doya yatayım
Evet bende yastıkla destekleyip yatıyorum birazda olsa yüz üstü gibi hissettiriyor
ben de 19. haftaya girdim karnım son haftalarda biraz büyüyünce tedbir amaçlı yüz üstü yatmayı bıraktım
12 hafdaya kadar izin var bebegim bence bebeğini ezme ve yan yat
Bebek amniyon sıvısı icinde ezilemez ki ayrica doktorlar vucudunuz karar verir anlarsiniz zaten kendinizi zorlamayin diyor ben 5. Aya kadar öyle yattim karnim cikmadi çünkü hissedilmiyodu sonra karnim cikinca pozisyon degistirdim
Ben uyumadım korktum yaaa 14 hafdaya kadar uyudum sonra bitti bazen işdə uzanır gibi oluyorum bazen korkuyorum ama artık hiç bir şekilde uyuyamıyorum 32+6