Gebelikte vajinal temizlik

Her ne kadar orayı almaya özen göstersemde doğumun ne zaman başlayacağını bilmediğimden hazırlıksız yakalanmak hep beni korkutuyor . Etrafımdan da hep olumsuz yönde şeyler duydum işte her zaman temiz olmalısın hep almalısın doktorlar görünce laf ediyor vs ama tüyler yavaş yavaş uzuyor oyleyken her zaman nasıl alıyorsun? Ya da siz gittiğinizde hep hiç kıl tüy olmuyor mu anlamadım bu işi

Birde illaki görüp alamadığım yerler oluyor eşine yaptır vs diyorlar o şekilde görmesinden cekiniyorum. Hastaneye giden de tek tük bile tüy olmuyor mu yani

4 Beğeni

Yani bilmiyorum ama doktorun yüzüne karşı laf edeceğini düşünmüyorum ve doktor senin kılına tüyüne bakmıyor işini yapıyor bilmiyorum zaten ne kadar hazırlıksız olursak olalım bi türlü anlayacağız o günün geldiğini bence çok sorun edilecek bi şey değil ben eğer olursa bende eşime yaptıramam çekinirim annemden yardım isterim ama doktorun da aaa ne kıllısın ben sana bakamam dediği kimseyi duymadım ben

2 Beğeni

Ben temizlik yaparak gitdim ve aynayla yapıyordum hep.Hazırlıksızlık ola bilirsin ama korkma zaten doğum anında başlamıyor,evde duşunu al temizliğini yap,rahat git doktora bence

4 Beğeni

Ben sunu aldim bayagi iyi bilmiyorum bulabilirmisin Ama cok rahat ettim saniye surmuyo cok ferah kokuyor.Processing: 1000022956.jpg…

1 Beğeni

2 Beğeni

Sana katılıyorum arkadaşım küçük kıl baş ağrıtıyor. Ben uzadığını gördükçe kuaföre gittim. Bir de hormonlardan dolayı cok hızlı uzuyor.

5 Beğeni

ben hamileyken hiç tüylerim uzamazdı fazla ama şimdi maşallahı var çok çabuk uzuyor​:rofl:

3 Beğeni

Benim de öyle :smiley:

2 Beğeni