Her ne kadar orayı almaya özen göstersemde doğumun ne zaman başlayacağını bilmediğimden hazırlıksız yakalanmak hep beni korkutuyor . Etrafımdan da hep olumsuz yönde şeyler duydum işte her zaman temiz olmalısın hep almalısın doktorlar görünce laf ediyor vs ama tüyler yavaş yavaş uzuyor oyleyken her zaman nasıl alıyorsun? Ya da siz gittiğinizde hep hiç kıl tüy olmuyor mu anlamadım bu işi
Birde illaki görüp alamadığım yerler oluyor eşine yaptır vs diyorlar o şekilde görmesinden cekiniyorum. Hastaneye giden de tek tük bile tüy olmuyor mu yani
Yani bilmiyorum ama doktorun yüzüne karşı laf edeceğini düşünmüyorum ve doktor senin kılına tüyüne bakmıyor işini yapıyor bilmiyorum zaten ne kadar hazırlıksız olursak olalım bi türlü anlayacağız o günün geldiğini bence çok sorun edilecek bi şey değil ben eğer olursa bende eşime yaptıramam çekinirim annemden yardım isterim ama doktorun da aaa ne kıllısın ben sana bakamam dediği kimseyi duymadım ben
Ben temizlik yaparak gitdim ve aynayla yapıyordum hep.Hazırlıksızlık ola bilirsin ama korkma zaten doğum anında başlamıyor,evde duşunu al temizliğini yap,rahat git doktora bence