Günaydın
Gebeliğin son ayında gorülebiliyor sen 32. Haftada mıydın?
Rahim ağzı kısalığın yoksa korkma arkadaşım. Bol bol dinlen. Sıradaki randevunda doktoruna söyle Sıradaki randevun ne zaman
Gunaydin canim
Evet 32. haftadayim diger gebelikde yasamadığım icin böyle bisey garip geldi birde azalmiyorda gecmiyor da sürekli ağrıyo doktor randevum pazartesi günü
Bir kaç arkadaşımda olmuştu doktor yatak istirahatine almıştı. Bebeğin döndü mü
Bilmiyorum kii en son 29. Haftada gitmistim ayaklari aşagida ama daha cok degisir pozisyonu demisti doktor pazartesi bakicaz ne durumda @Cansu
2-3 gündür adet ağrısı gibi ağrım mı dıyım sancım mı aralıksız devam ediyor . Vajinaya ağrılar giriyor ve bebeğin her hareketinde sanki tuvaletimi yapcak gibu oluyorum normal mi ?
Normal canim normal bende de oluyor aynisi bebek hareket ettikce tuvalet hissi gibi his oluyo ama sanci iltihaptan olabilir benimde öyle ağrim vardi doktor idrar kültürü istemisti iltihap cıkmişti sende öyle bi sıkıntı var mi
Yok idrar testi vs yaptırdım herşey gayet normal
Erken gelecek gibi hissediyorum bilmiyorum 34+5 şuan
Yeni hastaneden geldim zaten herşey normaldi
Bir doktora yazdım simdi idrar yolu enfeksiyonu olabilir ya da erken doğum habercisi olabilir yinede muayene etmeden bişey diyemem diyor . Ama testlerin ayın 2 sinde yapıldı hicbisey cikmadi
Endişe etme az bi zaman kaldi baski yapiyor olabilir bende bazen doguracakmisim gibi hissediyorum hem önümüzdeki haftayi da atlatinca erken de sayilmaz saglikla gelsin de nasil istiyorsa öyle gelsin
Aynen muayane olman lazim önce ama bi sorun oldugunu düşünmuyorum icini rahat tut sen
Yalancı sancıdır doktora da yeni gitmişsin bebek kanala girse doktor söylerdi içini ferah tut
Haklısın evet söylerdi
- haftamdan itibaren bu söylediğin şeyleri ben yaşadım hep. Bebek artık büyüdüğü için aşağı baskılıyor, bu da vajinada batma ve ağrıya ve baskı sonucu sık idrara çıkmaya neden oluyor. Sana bunlar sancı gibi gelebilir ama içini ferah tut. Vücut da bebek de kendini doğuma hazırlıyor