Gebelikte uyku Problemi 😴

Evet ben hala yüz üstü yatıyorum beni rahatsız etmiyor doktora gittim gayet sağlıklı ne zaman cddi oranda büyürse yatmayı kes dedi

1 Beğeni

Seninki daha kucuk canim bende o zamanlar uyuyordum yüz üstü :hugs:4 ayından sora uyumadım ben

1 Beğeni

Geceleri asla uykuya dalamiyorum en çok 3 saat uyuyorum ve gündüzleri de uyuyamıyorum var mı çözümü önerisi olan :yawning_face:

2 Beğeni

Tesbih al eline kapa gözünü tesbih çek bol bol zaten 10 dk ya kalmaz uyursun şeytan dürtüyo hemen​:sweat_smile::sweat_smile: Ben uyuyamazsam hemen Tesbih çekerim

Bildiğim tüm dualar zikirler sayı saymalar koyun saymalar şarkı sözleri her yolu denedim ama yok bana mısın demiyor :smiling_face_with_tear:

İlk aylarda ben de gündüzleri uyuyordum 6.ayda o da yok :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben bir çözüm bulnuştum.

Eşim saçımı okşardı ben uykuya dalana kadar :grin:

Yoksa uyuyamazdım.

Son haftalarda uyumak çok zorlaştı. Ne yapsam tekrardan uykuya dalamıyorum bu durumda ben bazen yastığıma sevdiğim kokuyu sıkıp biraz kendime kremle masaj yapıp Los bir ışık açıyorum Ninni bile açıyorum . Sizinde uyguladığınız yöntemler var mı ? :blush:

Uykusuzluk ve ben :woozy_face: filimler izliyorum sonra telifonda dolasiyorum oylesine baskada bisey yapmiyorum artik canima tak ediyo uykusuzluk :woman_facepalming:

1 Beğeni

Benim yöntemi dene bakalım + olarak ninni bile açıyorum çok işime yarıyor

1 Beğeni

Denerim geceleri uyayimayip gunduzleri uyurdum hep ama bu gun onuda yapmadim ama yine uyku yok

1 Beğeni

Ben sırtıma pat pat yapıldığında hemen uykuya dalıyorum :grinning:

4 Beğeni

@zsnblk en son gönderdiğim listede seni uyutacak kesin bir melodi bulursun.

Karnını doyur güzel bi duş al evin en rahat yerine yat ve bu melodileri dinne kesin uyursunuz

https://spotify.link/578IVIZM7Db

https://spotify.link/1iHfQr1M7Db

2 Beğeni

Eşim sağolsun hamile kaldığımdan doğana kadar her gece saçıma və sırtıma okşayarak uyuturdu yoksa asla uyuyamıyordum.

5 Beğeni

Kendimi sallıyorum :smile::smile:

2 Beğeni

Yeni gördüm teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Bunu bazen bende yapıyorum :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Kitap okuma tam bir uyku geyirici bişey benim için şimdi gündüzde yatıp dinlenme lazım uyanık olunca canım sıkılıyor kitap okuyorum kitap elimde uyuya kalıyorum valla​:joy:

2 Beğeni

Kaburga ağrım çok olduğu icin yatmadan önce kedi-deve pozisyonu yaparak biraz rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.

1 Beğeni

Çok tuhaf ilk kez duydum araştırayım

2 Beğeni