Gebelikte uterus septum🥺

Bende dis gebelik gecirmistim muayenesl sirasinda uterus antevert end duzenli yaziyor ne demek bilen varmi

Uterus Antevert: Bu, rahmin (uterus) doğal olarak öne doğru eğimli olduğu anlamına gelir. Çoğu kadında rahim bu pozisyondadır ve bu tamamen normaldir.

End Düzenli: Bu, endometriyum (rahim iç tabakası) düzenli ve normal görünüyor anlamına gelir. Rahim iç tabakasında herhangi bir anormallik veya düzensizlik bulunmadığını belirtir.

2 Beğeni

Iyi mi yani cok tesekkur ederim

Son durum ne oldu aynı şeyi söylediler bugün 6 haftalık gebeyim bebeginiz doğdu mu

Merhaba, bugün bana da doktorum rahimde perde olduğunu söyledi ama detayı için ultrasona yönlendirdi yani ne kadar derinlikte bilmiyoruz. (30.haftadayım) şuan yazınızı okuyunca biraz olsun rahatladım gerçekten sabahtan beri çok kötüyüm.. 37.haftaya kadar gelmişsiniz, doğumunuz nasıl oldu? Vajinal doğum mu, sezeryan doğum mu yaptınız? başından beri vajinal doğum istiyorum, çok endişeliyim ama bebeğim için hangisi sağlıklı olacaksa o olsun tabiki.. Lütfen mesajımı yanıtlarsanız çok sevinirim​:folded_hands::face_holding_back_tears: