23+2 haftadayım idrar yolu enfeksiyonu için Üromisin toz ilaç kullandım sürekli idrara çıkma isteği yaptı bende. Aranızda kullanıp bunu yaşayan var mı?
Bende kullandım ama ismini hatırlamıyorum toz haldeydi suyla karıştırıp içtim yatmadan önce yap dedi sabaha kadar tuvalete gitmiycen ama senin gibi bi sürekli idrar olmadı bebiş büyüyor ondan kaynaklı da olabilir senin ki
Genelde monorol yazılıyor ama üromisinle aynı etken meddeye sahip banada monorol yazıldı eczane eşime üromisin vermiş henüz kullanmadım. Ama bu ilaçlar idrar torbası yolunda ne kadar kalırsa o kadar etkili oluyor o gün az su içmek sabaha kadar tuvalete çıkmamak en iyisi ama muhtemelen çok su içmişsinizdir yada gebelik sebebiyle erken lavaboya çıkmış olabilirsiniz. Sabah yada ertesi gün çok çıkma isteği olduysa oda enfekstonu attığını gösterir geçmiş olsun
Ben 6. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu olduğumda doktorum tek doz kullanmamı söyledi. Gece yatarken suya karıştırıp içtim. Tuvalete çıkmamam gerekiyordu. Zor dayandım. Şuan bu haftada tuvalete çıkmaman imkansız kuzum. İnşallah işe yaramıştır. Suyunu bol bol iç gün boyu. En iyi gelen şey o
Teşekkürler
Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı dün akşam içtim hatta haftaya tekrar idrar tahlili yaptıracak enfeksiyon yine yüksek çıkarsa yine bu ilaçtan yazacaz dedi doktor çok su içmeye gayret ediyorum valla