Tsh değerim 3,45 çıktı. Doktor EUTHYROX 25 mg verdi.iki aydır kullanıyorum .değerim 2 buçuğun altına düştü ama doktor devam etmemi söyledi.32 haftalık hamileyim. Hamileyken bu ilacı kullanan varmı
Ben de levotiron diye bir ilaç kullanıyorum 75 mg bide. Tsh değerim 0.3e düşmesine rağmen hala devam ediyorum. İstenen değerimiz 1in altına düşmesi dedi endokrin doktoru. O yüzden siz de kullanmaya devam edin aksatmayın kontrollerinizi
Merabalar ilk gebeliğim de de şimdide levotiron kullanıyorum bu ilacı esas kullanmamak sıkıntılı ilacın bebeğe hiç bir zararı yok aksine tiroid değerlerimizi kontrol altına almak için düzenli kullanmamız gerekiyor merak etmeyin içiniz rahat olsun
Ya bende baktığımda herkes levotiron ilacını kullanmış.euthyrox kullanan göremedim ben o yüzden endişe ettim.bir yerde birisi euthyrox kullanırken doktoru onu bıraktırıp levotiron kullandırmış bende acaba bu euthyrox iyi bir ilaç değilmi diye şüpheye düştüm
Ya bende baktığımda herkes levotiron ilacını kullanmış.euthyrox kullanan göremedim ben o yüzden endişe ettim.bir yerde birisi euthyrox kullanırken doktoru onu bıraktırıp levotiron kullandırmış bende acaba bu euthyrox iyi bir ilaç değilmi diye endişelendim
Bende euthyrox kullanıyorum bu en düşük doz oluyor o yüzden bunu yazmıştır doktorun.
Sizin değeriniz kaç çıkmıştı?birde kadın doğum doktorumu bu ilacı verdi yoksa dahiliye doktorumu
EUTHYROX tedavisine gebelik döneminde devam edilmelidir . Gebelik döneminde dozun artırılması gerekebilir. Gebe kadınların her üç aylık dönemde tiroid hormon değerlerini (TSH) ölçtürmeleri gerekmektedir. Tiroid hormon seviyelerindeki artış EUTHYROX dozunda ki artış ile düzeltilmelidir.
Bakın internette yazan bilgi bu hamilelik döneminde kullanılıyor doktorunuz size bu ilacı uygun görmüş demek ki zaten kontroller sırasında gerek görürse değiştirir yada bununla devam edersiniz gebeliğiniz boyunca
Bende ilaç kullanıyorum değerlerim normale düştü ama hala devam ediyorum kullanmaya
Ilk gebelugimde de kullandim bunda da kullaniyorum. Bu tiroid vucudumuz icin cok onemli. Ve gebelik oldugunda bebek buyudugunde vs cikabiliyor . O yuzden ic birak yapilmiyor. Benim degerim 4.4 den 0. 4 e dustu sonra da 3.3 e cikmis bir ay arayla yapilan sonuclar .
Ben kullanıyorum hatta 6 gün 150 1 gün 200 kullanıyorum ben sürekli kullanmak zorundayım canım birşey olmuyor doktorum kullanmalısın kesinlikle aksatmiyorum ben ameliyat oldum hatta tiroid den onun için verdiler bana kullan yani canım düzenli bir şekilde
Bende kullanıyorum gebelik bitene kadar kullancam sonra kontrol edelim duruma göre devam yada tamam diycez dedi
Evet ben varım altı aylık hamileyim gebelikten öncede kullanıyordum gebelikte de devam ediyorum 50 mg hemde.kullanmazsam sıkıntı olur çocukta zeka geriliği bile olabilirmiş
Levotiron daha ileriki vakalarda kullanılıyor diye biliyorum bende euthyrox kullanıyorum
Canım ben tüp Bebek gebesiyim tedavi aşamasında tiroid değerine bakıp başlatmıştı doktorum. 25 mg la başladım şimdi 20+5 olduk 50 mg ya çıkarmıştı hala kullanıyorum.ne Zaman bırakacagiz bilemiyorum
Ben kullanıyorum euthyrox 75 lik kullanıyorum 28 haftalığım gebelik öncesi kullanıyordum her ay düzenli olarakta dahiliye de kan veriyorum
Ben de levotiron kullaniyordum, doğum sonrası da 2 kutu bitirtti doktorum
Aynı sorun gebeliğimin başında bende de çıktı levetiron 25 mg kullandım şuan 29 haftalığım hala aynı ilacı kullanıyorum ayda bir triot için kontrole gidiyorum değerim yükselirse mg yükselticekti doktor çok şükür şimdiye kadar 1 ya da 1 in altında değerlerim
Ben kullanıyorum tiroid bozukluğu var hamile kalmadan önce de kullanıyordum şimdi de kullanıyorum doktor hamile bile olsan bu ilacı aksatmadan içiceksin dedi şuan tiroidlerim normal düşük doz kullanıyorum 50 lik 75 lik ama 100 lük bile kullandığım oldu