Kızlar bir şey soracağım benim serbest t3 =4 Serbest t4= 10.9 Tsh=4 çıktı sadece t4 değerim düşük gözüküyor tsh ise sınıra yakın şuan 24.haftadayım hafta başı kontrolüm var sizce sıkıntı olur mu ? Riskli bir durum mu bu bilenler var mı acaba ?
@Serapanne Yardımcı olacaktır
T3 t4 kaç çikti
Bama sonuçlari atabilirseniz yardimci olurum
@Minik.annesi merhaba ben uygulamaya artik fazla girmiyorum meile düşüyor bildirimler bu yüzden anca görüp bakalim kusura bakmayin t4 cok yüksek çikmiş tiroid beziniz fazla çalişiyor gozukuyo bunun için doktorunuz ilaç tedavisi başlar yeterli iyot alimina beslenmeye dikat etmeye çalişin ilaçlarida aksatmadan yiyin gebelikte hprmonal değişiklikten dolayi asiri yukselme veya düşüş seyredilebiliyo bi tibben normal bişey ilaç tedavisi işe yaricak emin olabilirsiniz içiniz rahat olsun yeterli seviyeye duşurüldükten sonra gerekli takibi yapilir yani gebelik boyunca sık sık tiroidlerinize baktirin dengesizleşebiliyo yapiya göre değişir durum geçmiş olsun
Bana şahsi bir durum sormak isteyenler profilimden yazabilirler ordakilere meilden takip edicem isteyen herkesin yaninda olmaya çalişicam konu üzerinde bana bilgi düşmüyor geç görebiliyorum geç cevap verdiklerimden özür dilerim kusura bakmayin
Teşekkür ederim gerçekten çarşamba günü kontrolüm var gidince bakalım ne diyecek ama ilaç ile kontrol altına alınıyorsa çok takmamalıyım kimisi bebekte zeka gerili vs yapıyor yazmış araştırdığımda o yüzden tedirgin olmuştum teşekkür ederim tekrardan