Kizlar bu trigliserid değerinden anlayan var mı?
Sonuçları doktorum daha görmedi internette 500 üzeri çok yüksek riskli diyor doğru mu
Geçmiş olsun canım öncelikle gebelikte bu değer artması normal ama seninki oldukça fazla artmış. Kacıncı haftadasın ailede ya da sende diyabet var mı
Çok sağol canım. 37+1 haftalığım. Diyabet annemde var ama bende yok zaten sekerimi düzenli kontrol ediyorum tok karına 90-95 çıkıyor. Bu kadar yüksek olmasında bir sıkıntı olur mu acaba? Bebekte riskte mi bu durumda
Canım doktora göründün mü doktorun ne dedi iyi bir doktora görün kesinlikle çünkü bebeğe doğrudan zarar vermez ama beraberinde bazı risklere sebep olabilir en büyük riski sende Pankreatit pankreas iltihabı gibi ya da hipertansiyon gibi ya da erken doğum gibi o yüzden önlemini al üstüne düş yani bide çok mu kilo aldın gebelikte yoksa birden bire mi yükseldi bu değer daha önce baktırmamış mıydın
Tam tersi canım ya zayıfladım sadece karnım büyük bende anlamadım 66 kiloyum şuanda. 3 ay önceki tahlil sonuçlarıma da baktım orda 400 üstü ama doktorum herşey normal dedi bana anlamadım ki
Zayıf olman güzel bir şey canım ama çok hızlı ya da anormal şekilde kilo verdiysen bunu da doktoruna danış endokrin ya da dahiliyeye git kadın dogum doktorun çok iyi değilse çok anlamıyorlar o yüzden tek doktora inanma
Tamam canım çok teşekkür ederim
. Haklısın anlamıyorlar herşeye normal diyor benim doktorum.