30+5im ayak tırnağımda mantar var oje sürmekten ilerlemiş durumda ve artık sürmüyorum doktora sordum ilaçlı olduğu için kremler gebelikten sonra tedavisine başlayabilirsin dedi tırnaklarım çok kesilmiyor ağrı yapıyor acıyor hafif sallanıyor kalınlaşmış ve doğal yöntemlerle evde ne yapabilirim nasıl geçirebilirim fikri olan benimle paylaşırsa sevinirim limonun iyi geldiğini duymuştum doğru mu acaba
Bu konuyla alakalı yorumlarınızı bekliyorum önemliii
Nibulen 80mg töpü seti var. İçinde tek kullanımlık törpüsü vs var. Bence o gebelikte bi sakıncası olmaz yine de bir araştırın
NİBULEN ancak doktorunuz tarafından gerekli görüldüğünde hamilelik sırasında kullanılabilir. Yazısı mevcut.
Benimde ayak tırnaklarını mahvolmuş durumda hepsi kalınlaşmış ve kaç tırnak attı acayip kaşınıyor çorap bile giyemiyorum doğumum az kaldı ama doğumdan sonra da emzirme olduğu için yine ilaç felan kullanamiycam biran önce kullansamsa geçse şunlar
Nibulen 80 mg faydası olur o cila ve tek kullanımlık törpü seti olduğu için bebeğe bi zararı olmaz diye düşünüyorum. Prospektüste doktor gerekli görürse kullanılabilir yazıyor
Tamam teşşekür ederim mutlaka araştırın bakacağım tavsiyeniz için teşekkür ederim
Evet çorap ben de çoğu zaman giyemiyorum tırnaklarımdan dolayı çok acıyor en ufak dokunmada bile acı hissi veriyor ben internette araştırdığım kadarıyla limonu mantarlı enfeksiyon olan tırnağa limon damlatmak hem enfeksiyonu kırıyormuş hemde yumuğşatıyormuş bende deniyecem umarım işe yarar bide törpülemek lazım tabi ama o da törpülenirse kötü bir hal almış vaziyette tırnağım çok acıyor ve ağrı oluyor
Anladım teşsekür ederim mutlaka bunu sorup fikrinizi ona göre uygulayacağım sağ olun