Gebelikte takıntı sürekli

Kizlar çok takıntılı hale geldim herşeyden nem kapıyorum benim gibi olan var mı

2 Beğeni

Bende öyleyim ya her şeye takıyorum aman eğildim aman hızlı kalktım vs vs

1 Beğeni

Bütün gün sürüyormu bu takintilar bende tüm gün takıntı

Bende herşeyde takıntı olmuş kızlar eşimin söylediği kelimeden tutun hareketlere bile takılıyorum bide benim susma gibi kötü bı ahlakim var herşeyi içimde konuşup konuşup kendimi bitiriyorum bunuda bı turlu düzeltemedim yada hareket ettiğim zaman bı agrj oluyor aman bu niye oldu şimdi diyorum düşünüp duruyorum

Çok normal gebelikte. Hormonlar yüzünden :smiling_face_with_tear:

Tüm gün mü düşünüyorsunuz ben öyleyim tüm gün kafamda kurup kurup düşünüyorum

Ne düşünüyorsun misal neye takıyorsun

Büyük ihtimalle hepimizde var. Hareketlerimden bebege bir sey oldu mu diye kuruntu yapiyorum ufacik agrida ya kalbi durduysa ya duserse diye kendimi darliyorum yapamayacagim korkusu vs. Esimin ve cevremdekilerin hareketlerine takmistim bir ara da yok beni sevmiyorlar yok bebeğim olacak diye yanlarinda tutuyorlar falan. Annem telefonu her zamankinden erken kapatti diye benim cocuguma bakmak istemiyor daha simdiden arayi sogutuyor diye saatlerce kitlenmisligim var :sweat_smile: zaman gectikce azaliyor hatta ben bunlari nasil dusundum diye tribe giriyorsun bu sefer. Allah yardimcimiz olsun :hugs:

1 Beğeni

Canim kizlar vesveseye gelmeyelimm dikkat edin kötü düşünceler kötü seyler getirir. Yavrularımıza Allahin izniyle hic bişey olmaz :heartpulse::heartpulse: kötü düşünceler gelince bebegim Allahim sana emanet gibi seyler soyleyip kendimizi rahatlatabiliriz​:bouquet::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Iş yerindeki çoğu insandan nefret ediyorum. Gormek konusmak istemiyorum. Sadace eve gelmek istiyorum. Bir sure ise gitmemek istiyorum. Gozum cok dar oldu. Kimseyle bisey paylasmak istemiyorum.

Evet tüm gün kafamın içinde konuşuyorum mesela eşimin bı lafı olsun niye böyle dedi yada ters bı kelime kullansın diyelim o an susuyorum sonra kafamın içinde kuruyorum söyleniyorum yada eskiden olan herhangi bir konu ailevi olsun çevre olsun kurup kurup kendi kendime konuşuyorum en ufak sancımda acaba biseymi oldu 15 günde bir kontrole gidiyorum kalp atışını duymak için ne bileyim ya takıntılı bişey oldum çıktım

Duzelirmi sizce ay bende öyleyim anneme kaynanama herşeye takıyorum çoğu zaman ben hatta bı ara o ilgiyi göremeyince çocuğumu kreşe veririm kimse bakmasın diye kurmuştm

Bu bence bizim elimizde ya. Ben mesela şöyle yaptim verileni gormeyi sectim mesela ben istiyorum ki esim gelsin surekli sorsun etsin sarilsin vs beklentiye girdigimi gördüm oysa onun ilgilenme sekli bambaska sevecegimi dusunup bir seyler alip gelmek yemek ye su iç gibi hatırlatıcı seyler söylemek gibi basit seyler seni seviyorum demesem de olur burdayim demek onun için. Bunu gördüm baskıcı tavrımı azalttım sanki herkes ustume dusmeye basladi ben dusunmeyi birakinca . Sen de boyle yapabilirsin onceligi kendine ver sana neyi nasil veriyorlar onu izle beklenti insani bu surecte cidden vok yoruyor

Bende öyleyım :slightly_smiling_face::arrow_up_down:herseyde bi olumsuzluk düşünüyorum , bunları düşünmekten hamileliğimin tadını hiç çıkaramıyorum :woozy_face:

Valla ben hiç kendimi çember içine almıyorum :grin: güle oynaya geçiriyorum elimden geldiğince. Merdivenin demirinden bile kaymışlığım vardır yani. O an onu yapmak varsa içimde tamamdır yaparım bana bir şey olmadığı sürece bebeğe de olmaz :grin::grin:

Var benim