Gebelikte sıcak basması ve terleme

1. Ayda başlayan bi hararet geldi bana bir ay önce üşüyorum bile diyebilirdim şimdi yatmak uyumak istemiyorum sular içindeyim bu kadar abartı bir ter içinde olmam normal mi acaba
3 Beğeni

Tamda su an o durumdayim ben acayip ter sicak basiyo bi anda hormaonlardan oluyo

3 Beğeni

Ben de öyleydim, normal. Su içinde uyandım hep . Doğumdan sonra geçiyor

1 Beğeni

Bana sıcak basardı ama terlemem gözüme batmazdı. Bu yaz hamile olmak sabır gerektirdi size lohusalıkta çok oldu bende burası 49 dereceyi buldu belki ondandır

3 Beğeni

@Eda hem hormonal hemde hava sıcaklıkları malum :hot_face: o yüzden gayet normal durumunuz

4 Beğeni

Bende öyleyim ellerim ayaklarım sanki yanıyor . Doktor odemden ve tansiyonumdan kaynaklı olabilir demisti

3 Beğeni

Bende de oluyor.Öyle bir gece yok ki,uyanmayayım.Ayaklarımın altından alev çıkıyor sanki.Su içtiğimde bile serinleyemiyorum.Hamilelikde kalp 2 kat kan pompalıyor normaldir bu durum.:pray:t4:

4 Beğeni

Artık Erzurum’da akşamlar serin soğuk olmaya başladı tam diyorum bu gece rahat uyurum yine olmuyor :joy: hormon etkisi büyük demek ki saolun arkadaşlar Allah yardımcımız olsun

3 Beğeni

Eda erzurumlumusun bende erzurumluyum

4 Beğeni

Ben de aynı durumdayım 6 ya yaklaştım. bu yaz gerçi tamamen böyle geçti ama özellikle bu bir iki haftadır perişanlık resmen aşırı rahatsız da ediyor

2 Beğeni

Bazı geceler uyuyamıyorum hayatımda hiç bu kadar terlediğimi bilmem sıcaktan güneşten kaçıyorum evden asla çıkamıyorum eylül geldi biraz sıcaklık düştü inşallah serinler artık

3 Beğeni

Normalde kol altım hariç hiç terlemeyen ben, yüzümden şıp şıp sular akıyor. Afedersiniz ic çamaşırım, sütyenim bile su içinde kalıyor. Ben de kendime hayret ediyorum. Yani içtiğim suyun haddi hesabı yok ama hepsi ter ile çıkıyor sanki :hot_face:

3 Beğeni

Giyinesim bile gelmiyor düşün , bu arada sende sakaryadaydin sanirimt hastane olarak nereye gidiyorsun

2 Beğeni

Özel sağlık sigortam var Medar’a gidiyorum

2 Beğeni

Medarda kime gidiyorsun Burak hazine diye bir doktor var çok beğeniyorum qama oranın doğum ücretleri çok fazla

1 Beğeni

Aaa Erzurum’da mısın :smiling_face:

1 Beğeni

Erzincanin ilçesinde yok gorevden dolayı ama her hafta Erzurum’a geliyorum kontrollerimde buharada sen erzurumlumusun yoksa görev icabı mi oradasin

2 Beğeni

Ben Erzurumluyum Buharada hangi doktordasın

1 Beğeni

Muhammet usta ama hamileliğim bünyamin börekcide oldu yani aşılama ile doğum ücreti proflarda yüksek olduğundan doktor değiştirmek zorunda kaldım ilk kızımda Muhammet usta da sezeryanla oldu tekrar ona gittim

2 Beğeni