Dün sağlık ocağında kan ve idrar testi verdim , bunun için endişe etmelimiyim ? Doktoruma pazartesi sonucu atacağım . Bebeğim için sorun mu yaşayan yorum yapabilecek birileri var mı şu an ? İnternette okuduğumda erken doğum vs de yazıyor
Merhaba canım bende de çok yüksek çıktı ama endişe etme doğuma kadar kontrollü bir şeklide ilaç kullanıyorsun. Sana da yükseltmek için dahiliye doktoru verir. Kadın doğum değil dahiliye bakıyor bu duruma. Korkulacak birşey yok ama geç kalma geçmiş olsun
Dahiliye doktoru bana bizim için önemli olan tsh demişti gebelikte 2.5 altında olması gerekiyor tsh
Merhaba aynı durumu ben de yaşadım doktorum beni endokrin bölümüne yönlendirdi idrarımda iyot eksikliği çıktı ve iyot içeren bir multivitamin kullansam yeterli olacağını söyledi
İçinizi ferah tutun ilaçla düzelen durumlar
Alt kısımda gebelkte olması gereken aralıkları da yazmışlar ,ona bakarsak normal çıkıyor . 25+1 deyim 2.trimester
Peki doktor hangi vitamini önerdi bana da söyler misiniz , bende gündüz doktoruma atacağım muhtemel pazartesi cevap verir . Sonucu görünce çok endişelendim. İnternetten okuyyunca zaten direkt öldürüyor seni
Regenesis in omega gebe multivitamini onu kullanıyorum bir de iyotlu tuz kullan demişti. İnternet malesef insanın psikolojisini bozuyor içiniz rahat olsun
tsh değeriniz kötü değil bu arada
Tesekkur ederim, şimdi doktoruma ilettim. Sonuç güzel tebrikler diyor . Değerlerin normal diyor ,ben anlayamadım ilaç kullanmam gerek mi değil mi
Gerekli olsa doktorun söylerdi zaten