Gebelikte şekerli gıdalar

Gebelikte şekerli gıdalar tüketiyomusunuz kızlar doktorum bana hiç tüketmememi söyledi

Arada kaçamak yapmak çok sorum olmamalı :slight_smile: Tabi gebelik şekeri gibi riskli durumlar varsa hiç tüketmemek gerekebilir.

Bana da söyledi ama teşvik etmek istemem ben arada sırada yiyorum kullanıyorum yani ama tabi doktoru dinlemekte fayda var benim az bir farkla şekerim çıkmıştı teste 2. Saatte diyet takipliyim . Yediklerim de şekerimi çok etkilemiyor . Yüksek değerliyseniz tüketmeyin kaçının

Bende ara sıra tuketiyorum malsef tamamen şekerli gıdaları cıkartmak zor olyo şeker yuklemesi yaptirdinizmi

Kesinlikle oyle :smiling_face::smiling_face:

Şeker yüklemesi yaptırdım ilk saat değerim normal 2ç saat değerim de sınırdan 10 fazla çıkmıştı . Doktor endokrine yönlendirdi açıkçası kendim de takibimş yaptığım için bir sorun olmadı her defasında onlar yolladıkça şehir hastanesinde resmen angarya iş gibi ordan oraya gitmek beni biraz bunalttı onlar gönderdikçe tamam deyip pek gitmedim mümkün mertebe dikkat ettim ha tatlı vs. Bişey istedikçe de yedim bir sorun olmadı şükür son haftalarımdayım 2 3 ay böyle geçti . Ama kendiniz takip edin ben yanlış yönlendirmek istemem yapın doktorunuz ne dediyse kiminde de şeker çok yüksek oluyor öyle hastalar da gördüm gebelikten sonra şekere de çevirebiliyormuş bu dönemde dikkat edin yani

1 Beğeni

Tesekkur ederim gecmis olsun tetanoz aşısı yapıldnızmı

1 Beğeni

Evet ama bir doz vuruldum ben

1 Beğeni